Simona Halep a împlinit ieri31 de ani și a fost răsfățată încă de la primele ore ale dimineții.

Aceasta își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei, așa că nu a putut rata ocazia și a împărtășit cu internauții momentele de răsfăț de care a avut parte ieri.

Simona Halep a fost sărbătorita zilei de ieri. Jucătoarea de tenis a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și cu această ocazie a fost răsfățată la maxim. Chiar de la primele ore ale dimineții, sportiva a primit urări care mai de care și și-a alocat timoul pentru a se relaxa într-o zi atât de importantă.

CITEȘTE ȘI: Cât costă un ceas purtat de Simona Halep? Jucătoarea de tenis și-a etalat bijuteria de lux pe social media

Cum s-a răsfățat Simona Halep de ziua ei de naștere

De dimineață, Simona Halep a avut parte de o schimbare de loook. Aceasta s-a dus direct la salon, la Sorin Stratulat, cel care se ocupă de ani de zile de părul ei, și s-a vopsit. Acum, celebra sportivă are șivite și arată minunat cu noul ei look. Chiar la salon a avut parte de o surprisă făcută de către prietenul ei, hairstylist. A primit un buchet mare de flori, viu colorat.

Sursa: Colaj Substantial

„Îți multumesc din suflet pentru energia pozitivă”, a scris Simona Halep în dreptul forografiei cu hairstylistul ei.

Dar drumurile ei nu s-au oprit acolo. După ce și-a aranjat părul și a avut parte de o schimbare de look vizibilă, Simona Halep s-a îndreptat către cabinetul unui salon de tratamente cosmetice. Și acolo a fost întâmpinată cu un buchet mare și frumos de flori. Se pare că este pusă pe răsfăț astăzi și are de gând să se relaxeze cât mai mult.

Simona Halep, prima declarație după ce s-a externat

Simona Halep se simte destul de bine în perioada de recuperare, estimată la trei luni, după cele două operații suferite la nivelul nasului. Ultimul an a fost destul de greu pentru jucătoarea de tenis, dar, aceasta a găsit resurse pentru a fi optimistă.

După ce a decis să își încheie prematur sezonul în tenis, sportiva se află acum într-o perioadă de recuperare de trei luni, recomandată de medici, după dubla intervenție chirurgicală suferită la nivelul nasului. Imediat după ce s-a externat, Simona apostat, pe rețelele sociale, o fotografie unde părea a fi destul de optimistă.

„We always have a reason to smile. Good morning Monday”, a transmis Simona Halep pe pagina personală de Instagram.