Claudia Pavel reușește să întoarcă privirile peste tot unde merge. La 37 de ani are o siluetă de invidiat, iar multe doamne se pot considera geloase. Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, și-a scos în evidență trupul bine lucrat la sală și a primit o mulțime de aprecieri. 

Claudia Pavel este o artistă îndrăgită de la noi din țară. Pe lângă voce, ea se bucură și de trăsături frumoase, dar și de o siluetă de invidiat. Oriunde se duce, reușește să atragă privirile tuturor, indiferent că vorbim de femei sau de bărbați.

Fiind în vacanță, artista s-a fotografiat în costum de baie, spre deliciul internauților. Claudia Pavel a purtat un costum de baie minuscul, din două piese care îi punea în evidență trupul. Părul său lung și creț a fost lăsat liber pe plajele din Dubai.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

CITEȘTE ȘI: Alimentul care te ajută să scapi de orice inflamația din corp. Când este recomandat pentru a fi consumat

Internauții au fost încântați de ceea ce au văzut și i-au adresat o mulțime de comentarii. În cele mai multe dintre ele îi este apreciată silueta și se vede gena sa bună.

„Te menții în formă Claudia! Complimente.” , „Cea mai frumoasă femeie din România!?”, „Arăți foarte bine.” „Ești foarte frumoasă Claudia. Ține-o tot așa.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial)

Claudia Pavel are grijă la ceea ce mănâncă

Claudia Pavel recunoaște că are un metabolism care o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Aceasta exagerează uneori cu mâncarea, dar reușește să țină totul sub control. În cele mai multe zile, consumă dimineața ovăz împreună cu dulceață organica. La prânz sau seara urmează paste integrale sau grătar și multă salată.

„Am metabolism foarte bun, gene foarte bune, chiar dacă exagerez cu mâncarea nu mă umflu peste noapte. Încerc să am un stil de viață sănătos, și dacă am zile în care poftesc la ceva, mănânc fără probleme, însă a doua zi am grijă să nu mai exagerez. În general, poftesc la dulciuri, am vise erotice cu torturi, nu cu bărbați.

Abia aștept să vină zilele noastre de naștere ca să mai comandăm câte un tort. De obicei îmi încep ziua cu o cafea, apoi iau tot felul de suplimente sănătoase și îmi fac ovăz cu lapte de soia sau de migdale, cu dulceață organică, afine, banane. Apoi, la prânz, grătar cu salată, iar seara, la cină, am mâncat paste integrale cu ton și sos de roșii făcut de mine. Iar seara, ceva sănătos sau la ce poftesc. Fac sport foarte mult”, a declarat Claudia Pavel.