Florin Salam vrea să se mute în Iași. De curând, celebrul manelist a făcut show la un eveniment care a avut loc la un restaurant de lux din Iași. La finalul spectacolului, manelistul a precizat că acesta este cel mai frumos oraș din România, fiind fascinat de tot ce este acolo, iar pe deasupra a spus că și-ar dori să se și mute aici.

De curând, Florin Salam a susținut un concert la Iași. Celebrul manelist s-a îndrăgostit de frumusețea acestui oraș încât a precizat că și-ar dori din toată inima să se mute aici.

CITEȘTE ȘI: Când se retrage Florin Salam din muzică! Roxana Dobre, soția manelistului, a spus tot adevărul

Florin Salam are în plan să se mute în Iași

În fața miilor de oameni care se aflau la eveniment, Florin Salam a dezvăluit că așteaptă ca primarul să-i ofere o casă în Iași, căci el își dorește să se mute aici. Cu atât mai mult, manelistul a spus că, din punctul lui de vedere, Iașul este cel mai frumos oraș din România.

Sursa: Social Media

„Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a spus Florin Salam.

Se retrage sau nu artistul din industria muzicală?

În urmă cu aproximativ o lună, pe social media au apărut vorbe potrivit cărora Florin Salam are în plan să se retragă din muzică. Pe atunci, Roxana Stoian, soția lui, a lămurit toată situația, spunând că manelistul nu se va retrage, deși ei i-ar surâde această idee.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat soția artistului, pentru Antena Stars.

Cu atât mai mult, soția lui Florin Salam a spus pe atunci că manelistul nu se află în cea mai bună stare a lui, dar cu ajutorul cadrelor medicale și al persoanelor care sunt alături de el, își va reveni cu siguranță și se pare că așa a și fost.