Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită. Aceasta este o actriță iubită de public, dar și o mamă dedicată celor doi copii. A ajuns la frumoasa vârstă de 37 de ani și este foarte mulțumită cu tot ce a trăit până acum. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite artiste și pare că viața ei este perfectă. Aceasta a construit o familie frumoasă alături de Radu Dragomir și este mama a doi copii, Vlad și Lia. Stilul lor de viață este unul minimalist și simplu, ceea ce o încântă extrem de mult de vedetă.

Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani și este foarte împlinită cu tot ceea ce a făcut până acum. Pe rețelele de socializare a postat o fotografie cu ea și un mesaj emoționant. Dana Rogoz mulțumește pentru familia și prietenii ei, dar și pentru cariera pe care o are. Recunoaște că totul este un sentiment nou și își dorește să afle ce îi va pregăti viața.

CITEȘTE ȘI: La Dana Rogoz anul începe altfel. Actrița simte toamna ca un nou început și are planuri mărețe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„37 ani. Sunt foarte fericită pentru oamenii pe care îi am azi aproape de mine, de sufletul meu. Am o familie minunată, pe care o iubesc cu toată ființa mea. Am mulți prieteni vechi si noi, alături de care mă simt liberă să plâng și să râd și să nu simt niciun regret, ci doar recunoștință. Și sunt mândră de mine.

E un sentiment nou, pe care îl trăiesc mai intens odată cu trecerea timpului. Iar mândria nu e atât de mult legată de ce am realizat deja, ci e mai mult legată de planurile neîmplinite încă. Sunt mândră de forță, curajul, optimismul și energia de care sunt azi capabilă, și care sper să mă ducă și mai departe.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.