O perioadă lungă de timp, vedeta a preferat să stea departe de aparițiile publice.

Recent, Alexandru Papadopol a povestit, în cadrul unui interviu, la ce proiecte mărețe a muncit în ultima vreme. Totodată, actorul a făcut și o scurtă raportare la fosta relație, în care s-a iubit cu Ioana Ginghină. 

După divorțul de focoasa brunetă, Alexandru Papadopol a preferat să nu mai vorbească despre viața sa personală. În acest moment nu are absolut niciun regret și este mulțumit de alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Mai mult de atât, nu s-a gândit vreodată cum ar fi arătat viața sa dacă ar fi luat alte decizii.

„Pot spune că viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine. Am fost un norocos”, a declarat Alexandru Papadopol pentru libertateapentrufemei.ro.

Cum se descurcă actorul în postura de tată de adolescentă

Vedeta nu a ratat să vorbească și despre fiica sa și a Ioanei Ginghinei. Alexandru Papadopol a mărturisit că adolescența este o perioadă complicată, prin schimbările pe care le aduce. El a menționat că orice tânăr are nevoie de susținere și încredere, indiferent de vârstă.

Chiar dacă a dispărut de pe micile ecrane, actorul și-a dedicat timpul profesiei sale. În curând, în cinema va apărea filmul „Balaurul”, unde Alexandru Papadopol interpretează rolul unui preot. Vedeta a povestit că este o peliculă cu o încărcătură emoțională și a divulgat și cum s-a pregătit pentru acest rol.

Alexandru Papadopol a recunoscut cum i s-a schimbat viața după divorțul de Ioana Ginghină. Actorul nu are niciun regret
Arhivă presă

„Este adevărat că „Balaur” are o încărcătura emoțională specială prin tema abordată, dar și prin descifrarea corectă a unor resorturi umane care conduc la acțiunile personajelor din scenariu. Pregătirea pentru rolul acesta a fost un pic mai specifică, dată fiind meseria sau statutul pe care îl presupunea întruchiparea unui preot.

Trebuia să mă familiarizez cu tot felul de ritualuri și denumiri teologice și să pară că slujesc în biserică de mulți ani, mai ales că personajul meu era la rândul lui fiu de preot, deci se presupunea că înțelegea procedura bisericească mult mai bine decât oricine altcineva”, a susținut actorul, pentru aceeași sursă.