Giani Kiriță este unul dintre concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Acesta este cunoscut publicului larg ca fost fotbalist, iar, după ce a abandonat cariera sportivă, a devenit protagonist în diverse emisiuni TV, devenind vedetă.

Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, în vârstă de 45 de ani, este concurent în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată la Pro TV. Vârsta își spune cuvântul și în cazul sportivului, dar, oare cum arăta acesta în tinerețe?

Giani Kiriță participă în show-ul momentului de la Pro TV

Giani Kiriță este unul dintre concurenții care participă în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Filmările au loc în Republica Dominicană, iar concurenții sunt supuși unor probe extrem grele. În plus, nici traiul nu este unul extraordinar, având în vedere faptul că trebuie să lupte, pentru a avea parte de câte o masă pe zi.. În urma participării sale în emisiunea care se filmează în junglă, Giani Kiriță ar încasa săptămânal câte 2500 de euro.

Sursa: Social Media

Giani Kiriță , dezvăluiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriţă a avut  un moment de sinceritate și a facut dezvăluiri cutremurătoare din copilăria sa,  în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Mama fotbalistului a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al lui Giani Kiriţă.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, le-a mărturisit Giani Kiriţă colegilor din tabără. Dezvăluirile lui Giani Kiriţă au făcut-o pe Mara Bănică să spună: ”Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!”, scrie Pro Tv.