Fără doar și poate, Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi. De când a acceptat provocarea lansată de cei de la Pro Tv, fanii au ocazia să o vadă și în rolul de actriță. Dacă alte nume sonore de la noi aleg să se relaxeze în destinații exclusiviste, Theo Rose preferă cu totul altceva. 

Theo Rose: „Dacă vreau vacanță, mă duc la tata la țară”

Așa cum bine știm, vedetele aleg să își încarce bateriile în destinații care mai de care mai scumpe, dar și departe de țară. Ei bine, acest lucru nu se aplică și în cazul artistei.

Invitată în cadrul unei emisiuni online, Theo Rose a mărturisit că și acum, când a ajuns celebră, se bucură de vacanța petrecută la țară, deși își poate permite să viziteze locuri din întreaga lume.

( CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Theo Rose a mai rărit din cântări. A fost singura soluție pentru artistă
@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #theorose ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Dacă vreau vacanță, mă duc la tata la țară. Știi ce fotbal băgam cu el în weekend? În livadă, mi-am rupt picioarele ”, a mărturisit Theo Rose, în cadrul emisiunii online „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Tot atunci, Theo Rose a vorbit și despre motivul pentru care nu alege să meargă în vacanțe. Deși recunoaște faptul că are un program încărcat în ultima perioadă, artista preferă să economisească banii. Se pare că una dintre dorințele ei este să își cumpere casă, așa că sunt necesare sacrificii.

„Știi ce fac acum? Strâng bani să-mi iau o casă, zău! Am început să strâng bani și am strâns așa și vreau să mă țin de treaba asta. Dacă eu mă duc printr-o vacanță cine știe ce mă apucă și cheltuiesc banii și…casă…”, a mai spus artista.

NOTĂ: TEXTUL SCRIS PE VIDEOCLIP NU NE APARȚINE.