Vești nemaipomenite pentru români, mai exact pentru șoferi! După situația de criză a scumpirii carburanților, benzina și motorina s-au ieftinit, din nou. Astfel, șoferii pot alimenta mai ieftin începând de astăzi, 27 septembrie, la orice stație de carburanți Petrom.

În sfârșit a trecut perioada în care șoferii s-au plâns de prețul imens al carburanților atunci când trebuiau să își alimenteze mașina. Așadar, recent, prețurile carburanților au început să scadă în mai toată țara. Spre exemplu, stațile Petrom din Capitală au început să scadă prețul carburanților masiv.

social media

Prețul carburanților a început să scadă

A fost o perioadă foarte tensionată pentru români după ce au observat că prețurile la benzină și motorină s-au dublat, comparativ cu cele din vremea pandemiei. Însă, spre bucuria șoferilor, se pare că lucrurile încep să se apropie spre normal. Prețul carburanților au început să scadă treptat.

Astfel, una dintre stațiile de carburanți unde românii au ocazia să își alimenteze mașinile mai ieftin se află pe Șoseaua Virtuții. Acolo se vinde cea mai ieftină benzină și motorină.

Mai mult decât atât, românii încă au privilegiul de a cumpăra carburanții și a beneficia de reducerea de 50 de bani/l. Astfel, șoferii pot achiziționa benzina la prețul de 6,58 lei/l, iar motorina la 7,91 lei/l.

Pe strada Herescu din București, aceeași benzinărie practică prețuri și mai mici. Astfel, un litru de benzină a ajuns să coste 6,52 lei/l, iar cel de motorină 7,89 lei/l. În ultima vreme, stațiile de carburanți Petrom s-au luptat cu prețurile și au ajuns să le scadă cu până la 60 de bani.

Din cauza scumpirii carburanților, românii au luat măsuri în această privință. Așadar, pentru a nu mai scoate sume imense de bani din buzunar pentru combustibil, aceștia s-au reprofilat către mașinile electrice. Așadar, mulți dintre ei se arată foarte mulțumiți de acestea și totodată, au economisit foarte mulți bani.