Anamaria Ferentz este extrem de entuziasmtă de faptul că l-a întâlnit, în persoană pe președintele Klaus Iohannis. De asemenea, Anamaria s-a întâlnit și cu soția acestuia, Prima Doamnă a României. Cei 3 s-au întâlnit la un eveniment din Statele Unite ale Americii. Iată ce a declarat artista în legătură cu președintele României. 

Anamria Ferentz trăiește o viață ca în povești, la care mulți oameni visează. Ea se simte ca în al noulea cer alături de iubitul ei. Acuma, Anamaria este stabilită peste Ocean, alături de partenerul ei de viață, un afacerist american. În urmă cu puțin timp, Anamaria i-a întâlnit personal pe Carmen și Klaus Iohannis, în cadrul unui eveniment organizat pentru românii de pe Coasta de Vest, California.

social media

Anamaria Ferentz s-a întâlnit cu Klaus Iohannis și cu soția acestuia

În cadrul unui interviu, Anamaria Ferentz a povestit cum s-a desfășurat întâlnirea sa cu Președintele României și soția sa.

„Preşedintele Iohannis a venit la San Francisco pentru întâlnirea cu românii de pe Coasta de Vest. După 17 ani, un preşedinte român a ajuns în San Francisco şi am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis.

Consulatul  de la Los Angeles ne-a invitat pe noi şi a fost superb. Au fost români din mai multe State, nu numai de pe Coasta de Vest.”, a spus Anamaria Ferentz pentru Click.ro

Mai mult, se pare că atât artista, cât și iubitul ei american, au fost surprin/i de felul în care Klaus Iohannis a fost întâmpinat de românii de peste Ocean.

„Au fost oameni de afaceri, oameni care activează în domeniul public, oameni muncitori, oameni foarte-foarte faini care au venit de peste tot să se întâlnească cu preşedintele.

A fost o seară memorabilă! Nu ai ocazia în fiecare zi să cunoşti un preşedinte de ţară! A fost o onoare şi pentru mine şi pentru Doug, iubitul meu. El a fost foarte impresionat!

Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă, înainte de eveniment, am ajuns acolo, apoi am fost la o cină şi după aceea ne-am întors acasă”, a povestit Anamaria Ferentz pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu se mai întoarce în România. Artista locuiește în America de mai mulți ani