În urmă cu doar câteva zile, apăreau primele zvonuri conform cărora Mihai Bendeac nu și-a mai dorit să facă parte din juriul emisiunii „iUmor”. Tot atunci, erau lansate și primele speculații cu privire la motivul care l-a determinat să ia o astfel de decizie. 

Adevărul despre salariul lui Mihai Bendeac la „iUmor”

După ce s-a aflat că acesta nu va mai fi alături de Cheloo și Delia, au apărut și primele informații despre banii pe care îi încasa, lunar, Mihai Bendeac. Cu toate că multă lume se aștepta să fie poate cel mai bine plătit dintre jurați, lucrurile stau diferit.

Mai exact, Mihai Bendeac ar avut un salariu ce se ridica la 7.000 de euro. În schimb, Chello ar fi fost cel care primea 10.000 de euro, el fiind cel mai bine plătit dintre cei trei. Salariul Deliei ar fi cuprins între 6.000 și 8.000 de euro, potrivit cancan.ro. 

( CITEȘTE ȘI: Este oficial! Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la „iUmor”? Noul jurat este o altă vedetă din trust  )

Câți bani încasa Mihai Bendea de la „iUmor". Cine avea cel mai mare salariu dintre jurați
Captură Tv

După ce au apărut zvonurile conform cărora Mihai Bendeac nu mai vrea să audă de o posibilă colaborare pentru sezonul 13 al emisiunii, producătorii l-au înlocuit pe actor. Este vorba despre Costel Bojoc, comediantul care a fost văzut de telespectatori în cadrul emisiunii „Stand Up Revolution”.

Într-un videoclip postat pe Antena Play, sunt înregistrate câteva secvențe din episodul 6. Tot atunci, este făcut și marele anunț.

Cât despre motivul pentru care Mihai Bendeac a ales să plece de la Antena 1, se știe că totul a pornit de la o discuție dintre el și Cheloo. În timp ce telespectatorii credeau că relația dintre cei trei jurați este una apropiată, lucrurile par să fie altfel.

Mai exact, între cei doi jurați au apărut mai multe neînțelegeri. De aici până la scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.