Unele întâmplări din lume sunt pur și simplu șocante. O familie din India a stat în aceeași locuință cu cadavrul unui membru al familiei timp de 18 luni. Mai mult, aceștia au avut grijă să îl îmbălsămeze pentru a nu se descompune.  

Au trăit 18 luni cu un cadavru în casă

Cum spuneam, unele lucruri care au loc în lumea mare sunt pur și simplu greu de explicat. O poveste parcă desprinse dintr-un scenariu de film a avut loc în India. Rudele unui bărbat nu au vrut să accepte că acesta a murit, motiv pentru care au decis să trăiască cu cadavrul acestuia în casă. Mai mult, membrii familiei aveau grijă de trupul decedatului. Îl curățau și l-au îmbălsămat cu un produs de curățare care ar fi redus procesul de putrefacție. 

Ba mai mult, aceștia țineau aerul condiționat dat drumul tot timpul. Bărbatul ar fi murit pe data de 19 aprilie, în urmă cu aproape doi ani, în urma unui atac de cord. El fusese internat timp de două zile la un spital din Kanpur, din cauza unei stări de rău, conform Mirror.  

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

De necrezut! O familie a stat cu un cadavru în casă timp de aproape doi ani! Motivul este șocant

Nu au putut accepta moartea bărbatului

Medicii specialiști i-au eliberat un certificat de deces, în urma verificărilor medico-legale. Cu toate acestea, rudele nu au putut să accepte faptul că bărbatul a murit și au decis să îl păstreze în continuare acasă. I-au uns pielea cu un ulei care a făcut-o să fie neagră, precum cea a unei mumii. 

Departamentul de Sănătate din Kanpur s-au dus acasă la familia bărbatului decedat pentru a descoperi dacă într-adevăr aceștia încă îl țin acasă. În urma cercetărilor s-a descoperit că rudele au păstrat corpul neînsuflețit. Specialiștii au fost pur și simplu șocați de faptul că familia a avut grijă ca trupul să nu se descompună, tratându-l cu diferite uleiuri. Mai mult, rudele îi făceau masaj permanent ca pielea să nu se descompună.