În urmă cu doar câteva săptămâni, pe TikTok, au devenit virale mai multe imagini în care Fane Văncică, pe numele său real, Niță Cami lovea o femeie. Se pare că ar fi fost vorba de amanta sa. După bătaia îndurată, ar fi umilit-o, după ce a pus-o să lingă podeaua. 

Interlopul s-a trezit cu mascații la ușă încă de la primele ore ale dimineții

La acel moment, femeia nu a vrut să depună plângere sau să facă alte declarații cu privire la imaginile șocante. Doar că, a fost emis un mandat de percheziție pe numele interlopului, pus în aplicare în această dimineață.

Fane Văncică este acuzat de răpire și de tulburarea liniștii publice. La acel moment, interlopul s-a apărut și a spus că femeii îi place să fie supusă la astfel de chinuri.

( CITEȘTE ȘI: Revoltător! Noi imagini în care Fane Văncică își lovește amanta: „Fac ce spui tu, doar nu mai da”! )

Fane Vancică, audiat de polițiști, după ce și-a bătut amanta. Ce pedeapsa ar urma sa primească interlopul
Social media

După ce imaginile au devenit virale pe TikTok, Fane Vancică ar fi fost surprins, în timp ce spunea că oferă bani martorilor, pentru a nu spune nimic oamenilor legii.

În prezent, polițiștii continuă să facă cercetări cu privire la întreaga situație, având în vedere că femeie nu și-a dorit să depună plângere. Cum pe numele acestuia nu s-a deschis un dosar penal la acel moment, interlopul a fost liber.

„În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.