Astăzi, 27 septembrie, Zanni împreună cu adversarul său, Gheboasă, vor intra în ringul de luptă.

Alături de ei vor intra și alte vedete din România, printre care doi foști concurenți de la „Puterea dragostei, dar și What’s Up și Exploit, fostul membru al trupei 5GANG. Celebritățile se arată complet lipsite de emoții și au un scop precis: de a învinge. 

Zanni VS Gheboasă, cea mai așteptată luptă

Faimosul de la „Survivor România” ar fi trebuit să intre în cușcă alături de alt adversar, însă acesta a suferit o accidentare și Sebastian Vieru, promotorul și organizatorul înfruntării, a fost nevoit să îl înlocuiască. Astfel, a fost adus Gheboasă, care a acceptat provocarea fără pic de ezitare.

Zannidache a decis să debuteze în lumea sporturilor de contact, mai ales că, de luni bune, se antrenează aproape zi de zi pentru a fi în formă maximă. Pe de altă parte, nici Gheboasă nu se lasă mai prejos. Trapperul târgoviștean, care a făcut furori cu piesele sale în mediul online, este pregătit să lupte și să învingă. Totuși, artistul ia în calcul și o înfrângere, însă, partea financiară care îi revine, nu îi permite să plece capul. Indiferent de situație, cântărețul este gata să dea tot ce e mai bun.

„Nu mi-e frică de Zanni. Și dacă avea 90 de kg intram cu el. Inițial, am acceptat pentru bani, dar a doua zi m-am gândit că trebuie să îl mănânc. Eu cu el nu am nimic, suntem adversari doar în luptă”, a susținut Gheboasă.

@video.clipuri1 #gheboasa #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1

Ce vedete vor intra în ringul MMA

În afara celor doi artiști, una dintre confruntările care se anunță cât se poate de încinse este între colericul cântăreț What’s Up și Exploit, producător muzical și fost membru al trupei 5GANG. De altfel, la conferința de presă de acum câteva săptămâni, What’s Up a fost la un pas să se încaiere cu Ionuț Atodiresei, fost campion și moderator al evenimentului.

În gala din seara aceasta vor participa și doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Puterea dragostei”. Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă vor avea acum ocazia de a-și împărți pumni. Cei doi au de împărțit și o problemă personală, astfel că amândoi își doresc să o impresioneze pe Simina Loica.