Acum, Simona Halep profită de perioada de recuperare, după ce a suferit o operație chirurgicală la nivelul nasului. Cu toate că a trecut recent printr-un divorț, ea este foarte activă pe rețelele de socializare. Aproape zilnic își surprinde fanii în ipostaze care mai de care.

Recent, Simona Halep a luat o pauză de la competițiile sportive. Sportiva a trebuit să își rezolve anumite probleme de sănătate. Ea s-a operat recent la nas. În cele din urmă, sportiva și-a anunțat fanii că va sta departe de terenul de tenis pentru o perioadă. Simona nu s-a ferit să le arate internauților poze cu ea de pe patul de spital cu nasul bandajat. La câteva zile după operație, tenismena a scăpat de bandaj și le-a arătat fanilor rezultatul intervenției.

De altfel, fanii au observat că perioada de relaxare îi priește foarte mult sportivei, dar totodată și statutul de femeie singură. După ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona a început să iasă din ce în ce mai des în oraș.

colaj substantial

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, prima fotografie după ce s-a externat. Cum arată după intervenția estetică | FOTO

Simona Halep va sta câteva luni departe de terenul de tenis

În ziua în care a suferit intervenția chirurgicală la nas, Simona Halep a transmis un mesaj chiar de pe patul de spital. Ea a mărturisit că a amânat de multe ori intervenția chirurgicală la nivelul nasului, iar problemele respiratorii i s-au agravat între timp. Astfel, Simona a fost nevoită să ia atitudine în acest sens. Tenismena a scos din buzunar în jur de 6.000 de euro pentru această intervenție.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme. Pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a scris sportiva pe rețelele de socializare.