Meciul dintre România – Bosnia și Herțegovina a fost întrerupt pentru un minut, după ce aproximativ 300 de suporteri bosniaci s-au bătut cu fanii echipei românești, conform GSP.  

Suporterii au aruncat cu scaune, torțe și au fost despărțiți doar de un zid protector subțire. Jandarmii au intervenit rapid în bătaia suporterilor și i-au împiedicat pe bosniaci să ajungă față în față cu românii. O mulțime de pumni au fost împărțiți la capătul peretelui, printr-o breșă.  

Bătaie la meciul România- Bosnia și Herțegovina

Potrivit Jandarmeriei București, la începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a se lua la bătaie. Din fericire nimeni nu a fost rănit.  

„În acest context, jandarmii au acţionat pentru dispersarea suporterilor violenţi şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cele două grupuri. Menţionăm faptul că, pe timpul intervenţiei nicio persoană nu a fost rănită şi, punctual, acolo unde situaţia a impus, au fost folosite materialele din dotarea forţelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine şi siguranţă publică”, a declarat un purtător de cuvânt al Jandarmeriei. 

Incident teribil la meciul din Liga Națiunilor dintre România și Bosnia Herțegovina. Suporterii s-au luat la bătaie.  

Totuși, chiar și cu acest scandal, fotbaliștii tot au reușit să se impună cu scorul de 4-1 în fața Bosniei și Herțegovinei. Cu toate acestea, România este în echipa retrogradă în Liga C, după ce Finlanda a învins-o pe Muntenegru cu scorul de 2-0.  

Edi Iordănescu: Va fi un meci extrem de disputat

Înaintea meciului, selecționerul României, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj plin de optimist. Acesta spunea că o mentalitate potrivită va aduce un rezultat favorabil „tricolorilor”.  

„Dar așteptați-vă la un meci extrem de disputat și la un adversar care va veni mult mai determinat decât cum anticipează mulți, pentru că n-are nimic de pierdut, vine cu încredere și energie. Ne așteptăm la un joc mai mult decât disputat”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.