Deși ființele sunt rezervate, pretențioase și independente, astrologia a determinat cu cine sunt destinate să aibă o dragoste care să dureze mult timp.

CITEȘTE ȘI – Top 3 zodii care se plictisesc repede de partener într-o relație. Îl vor părăsi fără cea mai mică urmă de remușcare

Vărsătorul este tipul de persoană care poate greu să se îndrăgostească și să-și găsească sufletul pereche. În ciuda acestui fapt, astrologii au determinat cu ce semne zodiacale sunt mai compatibile.

Colaj Substanțial

Ei sunt foarte compatibili pentru a forma o relație de cuplu chiar cu persoane care au aceeași zodie. Motivul? Se înțeleg perfect, își respectă spațiul personal unul altuia și au de obicei aceleași scopuri. Totuși, mai jos, puteți descoperi celelalte semne ale zodiacului cu care pot  avea o relație  care va dura.

Berbec

Deși personalitățile lor sunt foarte diferite, în acest caz polii opuși se atrag și ambele semne ale zodiacului pot avea o relație foarte pasională . Au o conexiune grozavă când vine vorba de intimitate. Pentru că există o mare înțelegere, își vor putea îndeplini obiectivele și se vor sprijini reciproc în orice moment.

Gemeni

Cei care sunt în acest semn zodiacal pot avea o personalitate foarte asemănătoare cu Vărsătorul , de aceea sunt foarte compatibili. În relația lor va fi multă încredere, respect și dragoste, nu vor fi multe discuții pentru că au perspective de viață asemănătoare.

Balanță

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt iubitoare, atente și seducătoare, așa că de obicei sunt foarte atractive în viziunea unui Vărsător. De parcă nu ar fi de ajuns, împărtășesc aceleași gusturi,  precum: dorința de a călători,  iubirea față de artă, viața socială, astfel încât relația lor ajunge să fie foarte variată, lucru ce va face ca relația lor să dureze foarte mult.

Săgetător

Aceste zodii sunt foarte compatibile! Așa că, înainte de a avea o relație se pot cunoaște perfect după o prietenie solidă. Deși de la început au multă chimie, pot ezita să aibă altceva de teamă să nu piardă prietenia clădită în timp, dar în final își dau seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.