Este răsfățul popular de ciocolată care există de peste 80 de ani.

Dar consumatorii tocmai au descoperit un detaliu foarte surprinzător despre M&M’s. „Boomoane” americane formate din ciocolată acoperită într-o coajă tare, lansată pentru prima dată în 1941. Și de atunci a devenit un brand recunoscut la nivel mondial, cu o gamă largă de arome și soiuri diferite.

Totuși, de unde provine numele este un detaliu care deseori îi încurcă pe iubitorii de ciocolată, mulți întrebând ce înseamnă inițialele. În timp ce mulți cred că numele a fost inspirat de sunetul „mmm” făcut când mănânci ciocolata, există o explicație mult mai simplă.

Ce reprezintă

Pixabay

Cele două „M” din nume reprezintă de fapt Forrest E. Mars Sr. – fondatorul Mars – și Bruce Murrie, fiul președintelui Hershey Chocolate, William F. R. Murrie. După o ceartă cu tatăl său în 1932, Mars a plecat în Anglia pentru a începe să producă batoane Mars.

În timpul său, el a observat voluntari care mâncau nasturi mici de ciocolată cu o coajă tare de zahăr pentru a preveni topirea acesteia. A început să se intereseze de ideea dezvoltării unui produs care să poată fi transportat la temperaturi ridicate.

Mars l-a abordat pe Murrie cu o idee pentru o nouă afacere, iar restul, după cum se spune, este istorie. Un fir Reddit recent reapărut a dezvăluit că fanii de ciocolată au fost surprinși de originea numelui.

„Aceasta sunt de fapt niște informații pe care nu le-am văzut până acum. Bravo”, a spus unul.

Cine sunt personajele M&M?

Fiecare M&M este asociat cu o aromă diferită. Red M&M este cu lapte fie ciocolată cu lapte, ciocolată neagră unt de arahide și crocant. El este creat cu IQ-ul unui geniu și pricepere fizică.

Galbenul are aroma de arahide și ciocolată neagră și este una dintre culorile originale. Albastrul are aroma de migdale, zmeură sau ciocolată neagră. Albastrul a fost creat în 1995 după ce a fost ales noua culoare a M&M, în timp ce verdele are arome de ciocolată neagră, ciocolată neagră, mentă sau unt de arahide.

Green este un M&M antropomorf creat cu o frumusețe naturală dincolo de orice descriere. Portocaliul este bomboana rostită pentru Pretzel M&Ms și Crispy M&Ms. Este foarte paranoic, și este mereu speriat sau nervos din cauza faptului că întotdeauna crede că va fi mâncat pentru că este delicios. Brown îi aparține doamnei Brown, una dintre cele mai noi spoilere și culori. Se presupune că ea este „ciocolata cu lapte originală”. Dar conform site-ului M&M are arome de brownie fudge.