Bianca Drăgușanu nu se poate plânge și asta pentru că este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile.

Are o relație frumoasă, o carieră ce îi aduce mulți bani, dar și o fetiță superbă pe care a sărbătorit-o în urmă cu trei zile, atunci când micuța Sofia a împlinit vârsta de 6 anișori. Vedeta i-a organizat ziua de naștere așa cum cea mică și-a dorit, dar de această dată Victor Slav nu a luat parte la eveniment.

Bianca Drăgușanu are o fetiță minunată din relația cu Victor Slav, iar în urmă cu trei zile Sofia a fost sărbătorită, aceasta împlinind vârsta de 6 ani. Blondina i-a pregătit micuței sale o petrecere așa cum și-a dorit.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, pățanie la petrecerea fiicei ei. Vedeta trage un semnal de alarmă

Motivul pentru care Victor Slav nu a mers la ziua de naștere a fiicei sale

La evenimentul organizat la o vilă de pe malul lacului Snagov au fost prezente aproximativ 60 de persoane, familie și prieteni, iar acest lucru a bucurat-o foarte mult pe micuța sărbătorită. Vedeta a transmis că cea mică a primit o mulțime de cadouri, mai ales păpușile ei preferate.

Sursa: Social Media

„Da, am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei”, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

De la petrecerea micuței Sofia a lipsit tatăl acesteia, Victor Slav. Bianca Drăgușanu a povestit că  l-a invitat, însă susține că nu a ajuns și că probabil s-a ocupat de petrecerea pe care și el i-a organizat-o următoarea zi fetiței sale. Cu atât mai  mult de atât, Bianca Drăgușanu a ținut să spună că în continuare relația sa cu Victor Slav e una bună și nu există probleme, iar în ceea ce o privește pe cea mică mereu discută.

„Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal.

Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mai spus Bianca Drăgușanu.