Alina Eremia se numără printre artiștii de succes ai țării noastre.

Tânără și talentată în domeniul muzical, artista este totodată și o persoană de cuvânt. Deși medicul i-a recomandat să ia un repaus vocal, artista a preferat să își ducă promisiunea la sfârșit. 

Din cauza unei alergii, artista s-a ales cu o tuse zdravănă și gâtul inflamat. În ciuda acestui aspect, Alina Eremia nu a vrut să își dezamăgească fanii care o așteptau nerăbdători la concertul din Baia Mare. Pe contul ei de Instagram, ea a povestit cum a ajuns în această situație.

Alina Eremia, pe scenă. Artista nu a ținut cont de sfatul medicului și a urcat pe scenă

În cadrul unei postări pe contul său de Instagram, Alina Eremia a povestit cum a trecut peste sfatul medicului. Deși avea gâtul inflamat din cauza unei alergii, artista a ales să urce pe scenă și să cânte.

social media

,,Am ajuns la Baia Mare. O să fie o zi interesantă pentru că, deși doctorul mi-a recomadat să fac repaus vocal, pentru că m-am ales cu o criză nasoală de tuse, de la alergie, și am tot faringele inflamat, eu m-am încăpățânat să vin și să cant.”, a povestit Alina Eremia, pe pagina pe persoanală de Instagram.

CITEȘTE ȘI – Cum s-a transformat viața Alinei Eremia după apariția iubitului său: „El m-a schimbat” VIDEO

Alin Eremie, despre lupta cu kilogramele în plus

Artista se mândrește cu un trup tras ca prin inel. Este extrem de atentă atunci când vine vorba despre numărul caloriilor. Din dorința de a implementa un stil de viață sănătos, Alina Eremia este atentă la ce și cât mănâncă.

„Eu îmi calculez caloriile. Am o aplicație unde îmi trec tot ce mănânc în ziua respectivă și cumva îți face și schematic așa, câte grăsimi ai consumat, câtă proteină.

Sursa foto: Social media

Încerc să fiu în parametrii normali, am foarte mare grijă ce mănânc.

Nu țin vreo dietă, nu țin vreun regim, nu încurajez chestia asta. Am avut 12 kg în plus .. am avut multe kg în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie, nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, vreau să fiu mai sănătoasă, vreau să am grijă ce mănânc.”, a mai mărturisit artista.