A doua zi a săptămânii vine cu vreme instabilă. în sudul și sud-estul țării vor fi averse însoțite de tunete și fulgere. Cantitățile de apă vor fi însemnate și izolat vor fi posibile și căderi de grindină.

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale în jumătatea de  nord-vest a teritoriului, iar la nivelul întregii țări, valorile termice vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade celsius.

CITEȘTE ȘI – O nouă alertă emisă de meteorologi! Se anunță cod galben de ploi însemnate cantitativ. Ce zone sunt afectate

Vremea în România, duminică, 18 Septembrie. Temperaturile scad în toată țara!
Sursa: Colaj Substanțial

În partea de est a României vor fi 24 de  grade la Iași, 20 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 24 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi  26 de grade celsius în termometre în cea de a doua zi a săptămânii.

În vestul ţării se vor înregistra 18 grade la Oradea și 19 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 19  grade la Cluj-Napoca, 21 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 23 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 20 de grade celsius, astăzi, 27 septembrie.

Vremea astăzi în București

În Capitală, vremea va fi în general instabilă. Vântul va sufla cu o intensitate de 15 km/h dinspre VSV. Pe parcursul zilei sunt așteptate averse, iar cantitatea de apă va depăși 8 litri pe metrul pătrat.

Temperatura maximă ce se va înregistra pe parcursul zilei este de 23 de grade celsius. La noapte, vremea va fi stabilă cu cer parțial noros. Temperatura nocturnă va fi de 12 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Miercuri, în vestul ți în nord-vestul țării, vremea va fi în general răcoroasă. Cerul va fi acoperit de nori și va ploua. În celelalte regiuni, valorile termice se vor situa peste cele obișnuite pentru această perioadă.

Local, în centru și pe arii mai restrânse în sud și în est vor fi posibile averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va rămâne activ la munte la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade în Maramureș și în Dealurile Crișanei și 28 de grade în sudul și estul Munteniei.