Tot mai multe femei reușesc de unele singure să își contureze o carieră demnă de invidiat. Dorința de a deveni cât mai independente s-a transformat într-un trend, în care se regăsesc majoritatea femeilor. Și dacă atunci când cineva reușește pe plan profesional, tindem să spunem că ,,a avut noroc”. Ei bine, potrivit specialiștilor în citirea chipului uman, forma și dimensiunea nasului unei femei indică rata de succes pe care o poate atinge.

Dacă pentru multe femei nasul lung și osos poate reprezenta un ,,defect”, specialiștii spun că acest lucru oferă un avantaj. Mai exact, un specialist în citirea chipului a explicat pe contul lui de TikTok de ce o femeie care are nasul mai mare are și șanse mai mari de reușită. Iată ce a povestit acesta.

Mărimea nasului unei femei indică rata de succes pe care o poate avea în carieră

,,Care este trăsătura care arată că tu, ca femeie, poți avea succes în carieră? Răspunsul nu o să placă multora, fiindcă este vorba despre a doua trăsătură care crește până la moarte, și anume nasul. Care, pentru noi (n.r. bărbații) ar trebui să fie lung și osos. 

CITEȘTE ȘI – De ce te trezești cu nasul înfundat? Poți scăpa rapid de această problemă

O femeie cu nasul lung și osos arată o femeie care are, într-adevăr, o predispoziție în ceea ce înseamnă viață de carieră. Dacă nu reușește acolo va tinde, sub o formă sau alta, să facă carieră la ea acasă. Ce însemană asta? Să fie cea care dă ordine și își subordonează bărbatul. 

@cipriancucufizionomie NASUL MARE LA O FEMEIE.✍️ #efizionomienumagie #facereading #fizionomie #cipriancucu #bignose #nose #womentips #carieră #femeidesucces #femeidecariera #bussniesswomen #cipriancucufizionomie #chipuri #5pasidebine #cele5elemente #expression #expression #tehnicidecitireachipului #gesturi #trăsături #people #diferente #foryou #fyp #viral #face #facts #foryoupage #cele5elemente #people ♬ AntiHero – CaiNo

Așa că, în primul rând, dacă ai nasul mare nu-ți face griji, o să-l ai și mai mare. În al doilearând, este indicat să îți găsești o activitate în care să te implici cu totul. Astfel încât atunci când ajungi acasă, să nu faci altceva decât să-ți reiei rolul de soție, de mamă, nu se șefă”, a explicat Ciprian Cucu pe contul lui de TikTok, specializat fiind în tehnicile de citire a chipului.