Înainte să înceapă sezonul aniversar, Gina Pistol era cea care trebuie să își asume rolul de prezentatoare. Doar că, planurile i-au fost date peste cap, chiar în ultimul moment. Cu doar câteva zile înainte de a reveni pe platourile de filmare, blondina a fost testată pozitiv la SARS-COV-2, așa că rolul i-a revenit Irinei Fodor. 

Irina Fodor a fost înlocuită de Gina Pistol

Dacă de la debutul sezonului 10, telespectatorii au fost obișnuiți să o vadă pe Irina Fodor în postura de prezentatoare, Gina Pistol a preluat ștafeta.

Partenera de viață a lui Răzvan Fodor a fost testată pozitiv la SARS-COV-2. De aceea, rolul a fost preluat de blondină, care s-a arătat încântată să îi revadă pe cei trei chefi.

( CITEȘTE ȘI: Gina Pistol are nevoie de o vacanță! Vedeta este copleșită de când a devenit mămică. „Mă consum groaznic…” )

De ce a revenit Gina Pistol mai devreme la filmările „Chefi la cuțite”. Acum s-a aflat!
Social media

În cadrul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că Ginei Pistol nu i-a fost deloc ușor să își împartă timpul între rolul de mamă și cel de prezentatoare al show-ului culinar.

Cert este faptul că întreaga echipă s-a asigurat că starea de sănătate a Irinei Fodor este una bună. Atunci când apar situații neprevăzute, așa cum s-a întâmplat și în ediția difuzată în această seară, cele două s-au înțeles, iar Gina Pistol a înlocuit-o cu brio pe Irina Fodor.

„E destul de dificil pentru Gina să fie acum aici, cu noi, mai ales că ea își împarte timpul între Josephine și filmări.

E bine ca între ele (n.r. Gina Pistol și Irina Fodor) există această ștafetă și se pot salva reciproc, atunci când e cazul”, a precizat Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii „Chefi la cutițe”.

La începutul sezonului 10, Irina Fodor anunța că Gina Pistol va reveni pe platourile de filmare. Doar că, la acel moment, nu existau informații despre momentul în care blondina își va relua rolul de prezentatoare.