Cântăreața de muzică populară intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce spune interpreta despre acest incident și cui ia apărarea aceasta?

Filmarea în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se băteau a devenit în foarte scurt timp virală pe internet. Puțini mai sunt cei care încă nu au văzut imaginile. Așadar, cântăreața de muzică populară, Elena Merișoareanu, intervine și vorbește despre scandalul dintre cei doi soți aflați în plin proces de divorț.

social media

CITEȘTE ȘI: Elena Merișoreanu și-a amânat operația la picior. Care este motivul

Cui ia apărarea cântăreața de muzică populară

Recent, Elena Merișoreanu a vorbit despre bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Rusine sa-i fie lui Reghe ca a ridicat mana asupra mamei copilului lui, rusine sa-i fie! Ea a tinut, saraca de ea, familia si se zbate pentru copiii ei.”, a spus Elena Merișoreanu conform romaniatv.ro

Așadar, din spusele interpretei, aceasta îi ține apărarea fiicei Ionelei Prodan. Aceasta spune că lui Reghe ar trebui să îi fie rușine de gestul la care a recurs asupra mamei copiilor lui. Mai mult, cântăreața susține că Anamaria Prodan este o familistă convinsă și o femeie nemaipomenită.

„Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el intre timp se distra. Ea habar nu avea, saraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Toata familia mea este langa ea. Sunt in lacrimi ca ea a patit o asa rusine, sa ridice mana. Cum si-a putut permite sa faca asa ceva. Este rusinos ce s-a intamplat. Deocamdata, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familista, este o fata extraordinara”, a mai spus Elena Merișoreanu potrivit aceleiași surse.

Așadar, din spusele interpretei de muzică populară reiese un lucru foarte cert, aceasta îi ia apărarea în totalitate impresarei. Elena Merișoreanu nu este de acord sub nicio formă cu gestul la care Reghecampf a recurs și anume, să ridice mâna la Anamaria Prodan.