Cati Dimache a concurat în sezonul 4 al emisiunii „Insula Iubirii”, alături de partenerul ei de viață din perioada respectivă, Răzvan Manea.

Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din cadrul reality-show-ului. În cele din urmă, cei doi au plecat despărțiți de pe insulă și au ales să își vadă fiecare de viața lor. Iată cum arată acum Cati, la 4 ani de la difuzarea emisiunii. Este total schimbată.

Cum s-a schimbat fosta participantă de la Insula Iubirii

În perioada filmărilor, Cati încerca să își scoată în evidență toate trăsăturile voluminoase și frumoase ale corpului său. Însă, nici acum după 4 ani de la difuzarea emisiunii, Cati nu se lasă mai prejos. Nu de mult timp, bruneta a postat pe rețelele de socializare o poză. Desigur, fanii nu s-au putut abține și au sărit imediat cu like-uri și comentarii de laudă la adresa acesteia.

În poză, bruneta se afla într-un hamac, purta un tricou alb, iar părul era prins în coadă. Imaginea a strâns sute de like-uri și mai multe comentarii de laudă.

Acum, se pare că fosta iubită a lui Răzvan își continuă viața așa cum trebuie, fără griji și pare destul de fericită.

Facebook

Ce s-a întâmplat cu Răzvan și Cati după ce au plecat din cadrul emisiunii

Răzvan și Cati au participat la emisiunea „Insula Iubirii” pentru a-și testa dragostea. Însă, din nefericire pentru cei doi, povestea lor de dragoste a luat sfârșit chiar pe insulă și au plecat spre România separați.

În cadrul emisiunii amândoi au fost infideli, Răzvan fiind cel care a făcut primul pas către ispită, iar la rândul ei, Cati s-a lăsat cucerită de Geroge. Între timp, Cati s-a logodit și își vede de viața sa.

În timpul filmărilor, Răzvan a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori pe Cati, fără ca ea să îi reproșeze acestuia ceva. Mai mult, ea a mărturisit că a fost agresată atât fizic, cât și verbal.

CITEȘTE ȘI: Îți mai aduci aminte de Rareș de la „Insula Iubirii”? După despărțirea de Cerasela încearcă să își refacă viața