Anamaria Prodan nu s-a abținut nicio secundă. Fără ezitare, aceasta a adus mai multe replici tranșante la adresa Biancăi Drăgușanu. Impresara și-a spus părerea sinceră despre Bianca. 

Când are câte ceva de spus, Anamaria Prodan își exprimă punctul de vedere fără nicio ezitare și fără să țină cont de gura lumii. Așadar, se pare că Bianca Drăgușanu a intrat în „gura lupului”  și nu a reușit să treacă „testul” celebrității în fața impresarei.

Cu ceva timp în urmă, impresara și-a spus părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu. Anamaria Prodan este cunoscută pentru tăria de caracter și puterea emoțională prin care a trecut în ultima perioadă. A trecut printr-un divorț, iar recent a intrat într-o altercație cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. În ciuda acestor conflicte, Anamaria Prodan s-a reinventat pe toate planurile.

Însă, acum, nici Bianca Drăgușanu nu se lasă mai prejos. Acum, diva este o femeie de afaceri de succes și o mamă grijulie. Cu toate că a trecut prin multe căsnicii și relații eșuate, diva a avut foarte multe de învățat de pe urma acestor lucruri.

Anamaria Prodan, părere sinceră despre Bianca Drăgușanu

https://www.tiktok.com/@starloveib/video/7124415983699135749?_r=1&_t=8W0Ip6JrKg2&is_from_webapp=v1&item_id=7124415983699135749

Anamaria Prodan nu ezită și mai mereu spune lucrurilor pe nume. Așadar, în cadrul unei emisiuni, impresara și-a dat cu părerea despre Bianca Drăgușanu. Prodan este de părere că Bianca Drăgușanu nu a depus niciun efort pentru a deveni vedetă. Din contră, impresara a mărturisit că diva și-a făcut reclamă, de-a lungul timpului pentru a ieși în evidență.

De asemenea, impresara a adus în discuție și subiectul apariției Biancăi Drăgușanu pe micile ecrane.

„Cine o cunoștea din Petroșani, vreodată, pe Bianca Drăgușanu?! Nimeni! Ai văzut că ea a încercat, sărăcuța, de mică, de la „Din Dragoste”. A tot încercat să fie vedetă.

N-a ajuns nici în ziua de azi! Pe bune! N-ai cum să fii vedetă așa! Poți să fii vedetă pe un alt segment pe care tu încerci să intri din ce în ce mai agresiv”,  declarat Anamaria Prodan.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan nu a fost singura agresată de Reghe! O altă persoană a fost bătută. „L-a lovit cu pumnul în faţă…”