Data de 29 iulie 1981 a reprezentat momentul în care Lady Diana Spencer și Prințul Charles și-au unit destinele.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai așteptate și nu a fost uitat de oameni nici acum, după mai bine de patruzeci de ani. Ceremonia de căsătorie a avut loc la Catedrala Sf. Paul și au fost prezenți în jur de 3.500 de invitați.

Ziua căsătoriei Prințesei Diana cu Prințul Charles a fost o zi de sărbătoare pentru Marea Britanie. Nunta a fost de vis, iar așteptările pe măsură. Cât despre tortul pe care cei doi l-au avut la nuntă, a fost spectaculos și a intrat în istorie. La 40 de ani de la nuntă, s-a oferit spre licitație ultima felie de tort de la nunta prințesei Diana cu Prințul Charles. Iată ce sumă enormă a fost plătită.

Cu cât a fost cumpărată felia de tort de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles

social media

Pe TikTok a devenit viral un clip video în care o internaută oferă mai multe detalii despre licitația feliei de tort, de la nunta lui Lady Di. Potrivit informațiilor apărute, felia de tort a fost vândută cu suma de 1.850 de lire sterline. Desigur, nu este comestibilă, însă la licitație au participat oameni din întreaga lume.

,,Felie de tort de la nunta Prințesei Diana, licitată după 40 de ani. S-a vândut felia de tort de la nunta Prințesei Diana. Bucata de istorie a costat 1.850 de lire sterline. 

De când a fost anunțat faptul că o felie a tortului de la nunta Prințesei Diana urmează să fie licitată, admiratorii Casei Regale s-au pregătit temeinic pentru licitație. Suma pentru care s-a licitat a fost dincolo de așteptările participanților. 

@ms.deea Felie de tort de la nunta prințesei Diana , licitată după 40 de ani!#fyp #foryoupage #foryou #princessdiana #printesadiana #tort #istorie ♬ Epic Music(863502) – Draganov89

Conform publicației, felia din tort a fost estimată la 500 de lire sterline. Organizatorii s-au așteptat ca prețul să crească, însă nu s-au gândit niciodată că interesul oamenilor va fi atât de mare. Felia de tort s-a conservat perfect și a fost păstrată într-o bucată de folie alimentară. 

CITEȘTE ȘI – Cele 10 situații în care Prințesa Diana a sfidat coroana. Niciodată nu i-a păsat de protocolul regal! VIDEO

Culorile și formele emblemei realizate din marțipan s-au conservat într-o stare perfectă. Deși felia de tort nu poate fi consumată, oamenii au așteptat cu nerăbdare să poată licita pentru ea. Pentru această licitație, au participat oameni din  întreaga lume, nu doar din Marea Britanie.”, a povestit internauta.