Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost vineri protagoniștii unui adevărat scandal.

De la acuzații împotriva unuia către celălalt, cei doi nu și-au mai putut controla nervii. Astfel, au trecut de la iubire la ură, iar ultimul eveniment a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Întreaga țară a rămas șocată după ce a văzut bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Totul s-a întâmplat în fața vilei din Snagov, în stradă, iar imaginile au devenit virale. Lucrurile nu stau prea bine însă pentru impresară, încât a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Anamaria Prodan, la spital. Cu ce probleme se confruntă impresara

Anamaria Prodan ar fi ajuns și vineri la spital, după ce s-a terminat bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Deși atunci durerile nu erau pronunțate, vedeta a început să le resimtă în ultimele două zile. Acum însă a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Floreasca, din Capitală, după cum informează spynews.ro.

Potrivit informațiilor oferite de aceeași sursă citată anterior, Anamaria Prodan ar fi ajuns din nou la spital în această dimineață. Ea a beneficiat de îngrijirile medicilor, iar acum ar urma să meargă la IML, pentru a scoate un certificat medico-legal, în urma bătăii de vineri seară.

captură tv

Lucrurile nu ar fi deloc prea bune pentru Anamaria Prodan. Impresara ar avea piciorul în ghips, în urma loviturilor primite. Mai mult decât atât, brațul i-ar fi imobilizat, iar pe corp ar avea mai multe vânătăi, după cum informează sursa amintită mai sus.

CITEȘTE ȘI – Întregul film al bătăii dintre Reghe și Prodanca. De la ce a pornit totul? Imagini șocante! VIDEO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai au voie din punct de vedere legal să se apropie unul de celălalt. La această situație s-a ajuns în urma bătăii de vineri seara. Atât Anamaria Prodan cât și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat vorbe grele, palme și pumni, iar scandalul de vineri îi va ține departe și mai mult timp. Cei doi nu mai au voie să se apropie unul de celălalt, un ordin de protecție fiind emis de oamenii legii.