Fosta asistentă de televiziune, Andreea Tonciu a trecut prin momente cumplite. Bruneta a fost nevoită să se opereze de urgență. Dacă nu ar fi făcut acest lucru, șansele de a face comoție cerebrală erau mari.

CITEȘTE ȘI – Momentul sincerității! Ce părere avea Andreea Tonciu despre propria persoană pe vremea când avea nasul mare VIDEO

Tot coșmarul vedetei a început după ce a trecut pragul salonului unei cosmeticiene. Andreea Tonciu avea o crescătură în apropierea ochiului, iar cosmeticiana a umblat în acel loc. De aici și până la a ajunge pe aptul de spital n-a fost decât un pas.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Andreea Tonciu: „Am crezut că mor când m-am uitat în oglindă”

Sursa: Colaj Substanțial

Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că esteticiana umblase în acel loc, iar problemele n-au încetat să apară. Când s-a uitat în oglindă, Andreea a avut parte de un șoc, întrucât, după cum spune ea, era desfigurată. Înainte de a trece prin acea operație, Andreea Tonciu a urmat un tratament medicamentos.

„Am avut un chist ca un punctuleț. Ducându-mă să mă pensez la cosmeticiană, a crezut că e un coș și a umblat la el. Mi l-a declanșat și am fost umflată în jurul ochiului, mi s-a umflat și chistul și eram desfigurată la față. Am crezut că mor când m-am uitat în oglindă. Dacă nu mergeam la medic, puteam să fac comoție cerebrală. Am luat un tratament cu antibiotic, după am intrat în operație.” a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo show”

Lovitura a fost cu atât mai mare cu cât Andreea Tonciu acordă o mare importanță aspectului său fizic. În urmă cu mai mult timp declara că vrea să se opereze într-atât de mult încât să nu o mai recunoască telefonul.

„Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică. a declarat în trecut diva într-o emisiune televizată