Netflix a șocat publicul cu documentarul său despre crime adevărate The Tinder Swindler, dar povestea continuă.

Filmul, care a ajuns pe serviciul de streaming pe 2 februarie. Acesta spune povestea sălbatică a unui bărbat pe nume Shimon Hayut. Care s-ar fi pozat în Simon Leviev și a pretins că este fiul unui mogul al diamantelor pe populara aplicație de întâlniri, Tinder. Sub identitatea sa falsă, el ar fermeca femeile și le-ar convinge să-i împrumute bani, escrocând aproximativ 10 milioane de dolari de la oameni de pe tot globul.

Poate chiar mai șocant decât toate crimele lui? El este liber și urmează o carieră la Hollywood. În timp ce femeile pe care le-a escrocat rămân îndatorate până în ziua de azi.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cum este viața lui astăzi

null

null

Deși a fost condamnat pentru fraudă, furt și fals și condamnat la 15 luni de închisoare în decembrie 2019, a fost eliberat mai devreme doar cinci luni mai târziu.

Simon Leviev este încă pe Tinder?

Deși Leviev era încă pe Tinder când a fost lansat documentarul, aplicația de întâlniri l-a interzis de atunci de pe platformă.

„Am efectuat investigații interne și putem confirma că Simon Leviev nu mai este activ pe Tinder sub niciunul dintre pseudonimele sale cunoscute”, a declarat Tinder într-o declarație pentru Variety.

Ce face Simon Leviev pentru a trăi?

Leviev a avut anterior un site web (care este în prezent inactiv). Unde a oferit sfaturi de afaceri pentru 300 de dolari. Acum se pare că Leviev își pune ochii pe Hollywood. Potrivit Entertainment Tonight, el a semnat cu un manager de talente, Gina Rodriguez de la Gitoni Inc. În speranța că va urma o carieră în industria divertismentului. Publicația adaugă, de asemenea, că se uită la un potențial podcast, găzduiește o emisiune de întâlniri și/sau scrie o carte.

Destul de interesant, vestea despre semnarea lui Leviev cu un manager de talente vine după rapoarte că Netflix dorește să transforme documentarul de succes într-un film cu drepturi depline, potrivit Variety. Surse spun publicației că conversația este în faze incipiente. Și că tonul unui potențial film este încă în curs de elaborare.

Nu este clar dacă Leviev, care a refuzat să participe la documentarul original, va fi implicat în film.

Potrivit TMZ, Leviev s-a alăturat Cameo, aplicația populară care permite celebrităților să trimită mesaje video personalizate fanilor. Publicația raportează că a câștigat 30.000 USD în primele 3 zile în aplicație. Încărcând 200 USD pentru un videoclip personal și 2.000 USD pe videoclip pentru companii.