Te-ai întrebat vreodată de ce colegul tău nu se oprește să vorbească într-o întâlnire chiar și după câteva indicii subtile?

Sau de ce prietenul tău monopolizează conversația de fiecare dată când ieși afară? Unii oameni au doar darul gabului, care ar putea fi legat de horoscopul lor. Potrivit astrologilor, unele semne sunt mai conversaționale și mai deschise decât altele. Indiferent dacă sunt captivanți să asculte sau pur și simplu enervant, ei bine, aceasta este o altă poveste.

Săgetător

Toamnă plină de iubire pentru ei! Zodiile care își vor găsi marea dragoste în luna septembrie
Pixabay

Aceste semne bine călătorite sunt în mod inerent „distractive și optimiste”. Caută mereu să-și facă prieteni noi cu care să poată împărtăși povești din ultima lor aventură. Fiind extravertiți naturali, personalitățile lor pline de aer atrage oamenii imediat.

Dar nu totul este distracție și jocuri. Ei își vor folosi adesea experiențele incitante ca oportunități de predare. Spunând altora ceea ce au învățat în timpul petrecut în străinătate. Când îi poți stabili pentru a avea o conversație, ei știu cum să te uimească cu cunoștințele lor.

Vărsător

Vărsătorii adora să susțină prelegeri lungi, să filosofeze și să dezbată. Deoarece Mercur, planeta comunicării, operează în cea mai bună formă în Vărsător, ei sunt comunicatori incredibil de eficienți.

Acest semn cu spirit liber, imaginativ este, de asemenea, considerat cel mai inteligent din zodiac. Au convingeri foarte puternice și vor să le împărtășească tuturor, indiferent dacă sunt interesați. Le place să ofere altor oameni un nou mod de a gândi la ceva. Ideile și opiniile lor pot părea puțin ciudate pentru ceilalți. Dar vorbesc întotdeauna dintr-un loc de onestitate și, de obicei, au fapte și surse pentru a susține orice spun. Dacă se îndreaptă asupra unui subiect pasionat, nu se vor opri din vorbit.

Gemeni

Ați întâlnit vreodată un Gemeni care nu era complet vorbăreț? Acești fluturi sociali prosperă atunci când uimesc oamenii cu isprăvile lor sălbatice. Ei vor merge adesea într-o aventură pur și simplu pentru poveste. Planeta conducătoare a Gemenilor este Mercur, așa că ei știu să vorbească ori de câte ori este nevoie. Ei sunt capabili să inițieze o conversație cu oricine. Și, la o adunare, se vor asigura că chiar și cel mai introvertit oaspete este complet confortabil.

Dar să nu credeți că doar pentru că sunt cei mai vorbăreți, sunt și cei mai buni comunicatori. Nu au întotdeauna un punct specific și trec foarte repede de la un subiect la altul. Totuși, acest lucru este înrădăcinat într-un loc bun. Gemenii tânjesc să facă legături semnificative cu oamenii și să facă acest lucru bolborosind.