Deși ultimele zile au fost destul de agitate pentru Laurențiu Reghecampf, astăzi are motiv de bucurie.

Antrenorul și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Micuțul Liam a fost în centrul atenției, iar părinții i-au pregătit un botez ca la carte. Laurențiu Reghecampf a publicat primele imagini de la marele eveniment.

În ciuda scandalului în care este implicat, Laurențiu Reghecampf a uitat astăzi de toate și s-a bucurat de botezul fiului său. Evenimentul a început de dimineață, atunci când antrenorul și partenera lui s-au prezentat la Biserică. Micuțul Lima a fost creștinat iar alături i-au stat toți cei apropiați. Mai apoi, petrecerea s-a mutat într-un loca de lux din Capitală, acolo unde invitații se vor distra pe cinste.

Pentru ziua cea mare, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au strălucit în ținute atent alese. La Biserică antrenorul a purtat un costum clasic gri, iar partenera sa o salopetă elegantă. Pentru petrecerea de seară ținutele s-au schimbat. Corina Caciuc a ales o rochie neagră, cu detalii albe, iar Laurențiu Reghecampf s-a asortat cu ea.

Zi de sărbătoare pentru Reghe și Corina Caciuc! Cei doi și-au botezat fiul. Primele imagini de la eveniment. FOTO
Instagram

Anamaria Proda, mesaj pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf

Deși nimeni nu se aștepta, mai ales după scandalul de zilele trecute, Anamaria Prodan a avut și ea un mesaj pentru micuțul Liam. Aceasta i-a urat o viață de vis și a anunțat că tot scandalul se oprește aici. Se pare că Anamaria Prodan nu vrea să mai facă publice evenimentele din viața privată și nici nu vrea să umbrească ziua importantă de astăzi.

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presă vă anunțam că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu. Avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.”, a spus Anamaria Prodan.