Emily Burghelea va deveni mămică pentru a doua oară și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul în brațe.

Până atunci se bucură din plin de experiență și chiar dacă a mai trecut prin acest proces trăiește fiecare clipă la intensitate maximă. Burtica a crescut, iar acum vedeta este nerăbdătoare să afle sexul bebelușului.

Emily Burghelea este în al nouălea cer. După o perioadă în care și-a dorit și a încercat să rămână însărcinată, tânăra și-a luat gândul de la acest lucru. Însă, chiar atunci când se aștepta mai puțin minunea a venit, iar vedeta este în extaz. Burtica deja a început să crească, iar în curând va afla dacă o să fie mămică de băiețel sau fetiță.

Mai mult, Emily este încântată că în curând fetița sa va avea un frățior sau o surioară. Aceasta spune că legătura dintre frați este cea mai puternică și a vurt să îi ofere acest lucru micuței Amedeea.

„Burtica se mărește pe zi ce trece iar eu mă gândesc deja la momentul în care o să mai aduc pe lume un suflețel. Doamne cât mi-am dorit, când eram mai mică, să am o soră sau un frate. Legătura dintre frați este una ce nu poate fi echivalată cu nimic pe lumea asta. Mă bucur din suflet că Amedea o să devină așa repede soră mai mare! ❤

În ultima perioadă am simțit nevoia să stau mai mult în pat. Ieri chiar l-am rugat pe Andrei să-i facă rutina de dimineață Amedeei. El i-a dat să mănânce, el a schimbat-o. Eu am petrecut puțin timp doar cu bebe din burtică…

Simțeam cum crește, simțeam cum se mărește. Dar poza aceasta m-a surprins chiar și pe mine! A crescut mult. Mi se umple sufletul de fericire când văd ce forme frumoase a început să prindă corpul meu. După forma burticii, ce credeți că o să fie? Băiat sau fată?”, a scris Emily Burghelea, în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: Emily Burghelea bifează încă o victorie! Tânăra se mută în casă nouă, deși cu greu a reușit să își convingă soțul)

Emily Burghelea, primele imagini cu burtica de gravidă!! Tânăra așteaptă cu nerăbdare să afle sexul bebelușului. FOTO
Instagram

Emily Burghelea, o graviduță pofticioasă

Cea de-a doua sarcină a lui Emily Burghelea pare să fie una puțin mai complicată față de prima. Se pare că de această dată tânăra se confruntă cu multe pofte. Așa că iubitul ei trebuie să se conformeze și indiferente de oră este trimis la magazin.

„Iubitul lui Emily a plecat în misiune. Pentru că ce credeți îmi este poftă de ceva și l-am trimis să îmi cumpere. Mi-e poftă de shaorma mai exact. Deci este incredibil cum eu m-am setat astfel încât să îmi fie poftă de chestii. Pentru că atunci când eram însărcinată cu Amedeea n-am cerut eu o măslină, o căpșună la două noaptea. Nu am cerut nimic. Nicio poftă.

După ce am născut am zis: O, Doamne tocmai am trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și nu am avut nicio poftă. Și am zis că la următorul bebeluș cu siguranță o să îmi fie poftă de mai multe chestii, mai des. Deci mi-am pus asta în minte și acum ce credeți sunt însărcinată și chiar îmi e poftă de multe chestii. Dar pe bune, nu sunt închipuite. Chiar simt că dacă nu mănânc ceva leșin.”, declara Emily Burgelea.