Răzvan Botezatu a fost merue asumat în declarații, chiar dacă acestea au creat un val de reacții în lumea mondenă. De data asta, influencerul s-a întors mai sincer ca niciodată din junglă. Drept dovadă stau cele mai recene răspunsuri pe care le-a dat în emisiunea lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE ȘI Răzvan Botezatu a recunoscut tot. Ce artistă a devenit faimoasă, deși nu o recomandă nimic

Răzvan Botezatu a fost primul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” care a ridicat mâna și a cerut acasă. Deși cei din echipa lui l-au numit laș pentru acest gest, în spatele deciziei sale s-au aflat alte motive. Influencerul nu a regretat nicio secundă alegerea făcută, ci, din contră.

Răzvan se bucură de fiecare moment petrecut acasă, în confortul căruia i-a dus atât de mult lipsa. Așa cum probabil era de așteptat, prima oprire a acestuia a fost la Cătălin Măruță în emisiune. După ce a tras o sperietură soră cu moarte, Răzvan Botezatu a început să facă prăpăd la secțiunea „Sosurile Iuți”.

Cu ce bărbat din România s-ar căsători, în orice moment, Răzvan Botezatu. „Are bani mulți”
Colaj Substanțial

Răzvan Botezatu nu are gusturi rele

Influencerul a făcut tot posibilul pentru a evitat cât mai mult să mânânce bulete de cașcaval cu sos picant. La un moment dat, după ce a gustat și s-a convins cât sunt de iuți, Răzvan și-a promis că va răspunde sincer și va citi și întrebările. Și chiar așa a și făcut.

Una dintre întrebările pe care le-a primit Răzvan a fost legată de viața sentimentală. Mai exact, acesta a fost provocat să numească un bărbat din showbiz căruia i-ar spune „da”, instant. Botezatu nu a stat prea mult pe gânduri și l-a numit pe Dorian Popa.

Sincer ca de obicei, Răzvan și-a și motivat alegerea. Se pare că influencerul este atras de partea materială a „Domnului Hâtz”, iar asta l-ar convinge să se căsătorească cu el. Evident, totul a fost la nivel ipotetic, pentru că Dorian, așa cum știu fanii, are o relație de aproape zece ani cu Babs.