Se pare că în spatele cortinei scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea o amploare mult mai mare.

Pe lângă episodul violent de seara trecută, un altul destul de dur s-ar fi desfășurat în urmă cu ceva timp. Dacă aseară Laurențiu Reghecampf a fost cel care a răbufnit, nici Anamaria Prodan nu ar fi fost mai liniștită.

Problemele din celebrul cuplu Prodan – Reghe au început în urmă cu ceva timp, atunci când antrenorul decidea să înceapă o poveste de iubire alături de Corina Caciuc. Acesta a renunțat la mariajul cu impresara și a pornit pe un alt drum alături de noua iubită. Cei doi au devenit între timp și părinți, iar toate acestea au făcut-o pe Anamaria Prodan să explodeze.

Se pare că impresara nu s-a mai putu abține și a avut un limbaj de-a dreptul colorat la adresa actualei partenere a lui Laurențiu Reghecampf. Printr-un apel telefonic, aceasta s-ar fi dezlănțuit și i-a adus numeroase jigniri Corinei Caciuc.

„Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl*** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce m** mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! (…) Șopârla dracu’ păroasă care ești! Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești! O singură dată dacă mai suni sau mai ceri bani. (…) Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p***. Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai…”, ar fi o parte din replicile pe care Anamaria Prodan i le-a adresat Corinei Caciuc, potrivit cancan.ro.

(CITEȘTE ȘI: Întregul film al bătăii dintre Reghe și Prodanca. De la ce a pornit totul? Imagini șocante! VIDEO)

Prodanca trece la atac! Jigniri ca la ușa cortului pentru Corina Caciuc: “Fă, luați-aș …”
Instagram

Anamaria Prodan, agresată de Laurențiu Reghecampf

Tot schimbul de replici și acuzații care s-au lansat de la începutul procesului de divorț au culminat seara trecută cu o bătaie în toată regula între cei doi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.

S-au împărțit pumni, palme, lovituri peste față, tras de păr, tot tacâmul. Însă, se pare că nu doar Anamaria Prodan a fost lovită de antrenor. Bărbatul care filmează întreaga scenă ar fi fost și el lovit, cu pumnul în față, de către Reghe, potrivit impresarei.

„Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat. Mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ. Iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în faţă. A încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit WOWbiz.ro.