Reclamă

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împușcat de 3 ori pe o stradă din Baia Mare. Totul ar fi pornit din cauza geloziei dintre doi tineri cu vârste de 27 și respectiv 25 de ani. Mai exact, bărbatul de 27 de ani l-ar fi urmărit în trafic și ar fi tras apoi 3 focuri de armă înspre victimă, pe strada Luminișului din Baia Mare. 

Ce s-a întâmplat cu tânărul care a fost împușcat

Tânărul în vârstă de 25 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Baia Mare după ce a fost preluat de un echipaj medical. Acesta a fost dus în stare gravă spre a-i acorda medicii ajutor, iar oamenii de la fața locului au fost extrem de înspăimântați.

Poliția încă cercetează cazul

Strada unde a avut loc întregul eveniment a fost blocată de 6 echipaje de poliție pentru a se cerceta locul faptei alături de alte forțe speciale. Autorul faptei, și anume tânărul de 27 de ani a fost identificat, prins și dus la sediul Poliției pentru audieri.

Ce a pățit un bărbat din Baia Mare după ce a fost urmărit pe stradă. Momentul i-a fost fatal!
pixabay.com

CITEȘTE ȘIMomente de groază într-un tren de călători. Ce s-a întâmplat cu oamenii după ce acesta a luat foc

Ce se arată în comunicatul Poliției

„În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, scrie în comunicatul Poliției, potrivit libertatea.ro

Pentru luarea măsurilor legale, încă se facă cercetări la fața locului. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș conduce întreaga anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc gravul incident.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro