Cele două tabere de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” încep să se împuțineze. Așa cum deja se știe, în fiecare săptămână, există proba eliminatorie care trimite un concurent acasă. De data asta, acasă a plecat unul dintre cei mai puternici concurenți.

CITEȘTE ȘI Lovitură dură la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Încă un concurent a ridicat mâna și a renunțat la concurs

Jungla din Republica Dominicană nu iartă pe nimeni, iar de acest lucru s-au convins concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cu fiecare săptămână care trece, concurenții din ambele tabere trebuie să facă față probelor din ce în ce mai grele.

Săptămâna viitoare, spre surprinderea tuturor, stategia celor din „Tabară Plăcerilor” pe care a câștigat-o Giani Kiriță se schimbă. Toată lumea se aștepta ca echipa să o trimită la eliminare pe Lidia Buble și să se salveze între ei ca până acum.

Ei bine, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un concurs imprevizibil și la fel și concurenții. Spre uimirea tuturor, inclusiv a celor din tabără adversă, la eliminare a fost trimisă Mara Bănică. Mara se numără printre concurentele care a făcut mereu strategii, dar se pare că totul s-a întors împotriva ei.

Lovitură dură pentru echipa lui Giani Kiriță. Cine vedeta care părăsește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Social media

Probele se îngreunează la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

De data asta, proba eliminatorie de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu a mai ținut deloc cont de puterea concurentelor. Mara, Anisia și Ruxi au participat la un joc la care doar norocul le mai putea salva. Pe o tablă de șah, acestea trebuiau să arunce cu zarul. În funcție de căsuța pe care cădea zarul, animalul care era reprezentat pe ea, era introdus și în cutia în care erau vedetele.

Anisia și Ruxi s-au salvat, însă Mara, așa cum a spus de la începutul probei, a avut ghinion. Mara nu a fost neapărat supărată că a plecat ci, mai degrabă, a fost ofticată. Vedeta nu se aștepta ca un simplu joc de noroc să o scoată din concurs acum.

În „Tabăra Belelelor”, Anisia a devenit din nou lider, iar pe Bia au exclus-o de la atribuțiile zilnice.