The Motans, sau pe numele său real, Denis Roabeș, a dezvăluit care este secretul muzicii sale. Piesele sale sunt apreciate de miile de fani din întreaga țară. Însă, multe lume s-a întrebat cum de piese sale au avut atât de mare succes. Talentul său este evident vizibil, însă mai are un as în mânecă.
Muzica este bună pentru suflet, îndiferent de starea de spirit pe care o avem. Atunci când ești trist, sau fericit, asculți muzică, iar starea ta de spirit de schimbă radical. Însă, un lucru care contează cel mai mult este și artistul care o cântă.
Denis Roabeș, cunoscut și ca The Motans, a spus care este secretul pentru ca muzica sa să încânte pe toată lumea.
CITEȘTE ȘI: Cum a reușit Denis Roabeș să scape de cel mai mare viciu al său: „Eu am o tehnică foarte bună” VIDEO
Care este secretul muzicii lui The Motans
Pe numele său real, Denis Roabeș, este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați artiști de la noi din țară. Muzica sa este ascultată de sute de mii de oameni, iar acest lucru este datorat muncii și talentului său. Artistul este de părere că contează foarte mult felul în care artistul transmite starea și mesajul muzicii pe care o compune.
„Cred că în muzică, sau cel putin în muzica mea, contează să fie lucrate și duse la cea mai bună formă a lor toate aceste lucruri. Dar dacă e să vorbim într-un limbaj mai popular, contează foarte mult cum transmiți starea și mesajul pe care le ai în muzica pe care o faci’’, a spus Denis Roabeș pentru VIVA!
Drama neștiută a lui Denis Roabeș
Invitat în cadrul unui interviu, Denis Roabeș a vorbit despre drama pe care a trăit-o și a ascuns-o pentru foarte mult timp.
„La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea. Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot.”, a spus Deni Roabeș.