Cu toții știm cât de supărătoare pot să fie durerile de cap.

Aceste strică toată dispoziția și pot ruina în doar câteva secunde o zi perfectă. Însă, durere de cap se poate elimina cu doar două ingrediente simple, ce se află mereu în casa oricărui om. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dat lecul și garantează că durerea de cap va dispărea imediat.

Lidia Fecioru aduce mereu leacul naturiste pentru tot felul de probleme. Recent, aceasta a explicat cum oricine poate face durere de cap să dispară doar cu două ingrediente banale. Se pare că soluția împotriva durerilor crâncene este formată din apă și sare. Cele două ingrediente combinate se pun pe o compresă și vor face durere de cap să dispară imediat.

„Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată. Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare.

Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate. Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară. Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Leacul care te scapă de durerile de cap chinuitoare. Două ingrediente banale rezolvă orice problemă
Social media

Lidia Fecioru, ceaiul care te scapă de răceală

Începutul de toamnă dă startul răcelilor din sezonul rece. Muți sunt cei care se confruntă în această perioadă cu afecțiuni respiratorii, răceli și gripă. Dacă vrei să scapi rapid de răceală sau să o previi, soluția este ceaiul de ace de pin. Bioenergoterapeutul Lida Fecioru a explicat beneficiile acestui și modul în care se prepară.

„Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin. Se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă. Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute.

Trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru. Această cantitate o împărţim în două. Câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge.”, a mai spus Lidia Fecioru.