Finalul de lună vine cu vești nu tocmai bune pentru trei dintre semnele zodiacale.

Taurii, Fecioarele și Balanțele sunt ghinioniștii zodiacului și trebuie să fie cu băgare de seamă. Pare că totul le iese pe dos, iar universul este împotriva lor. Deși nu vor avea parte de prea multe bucurii în următoare perioadă depinde de ei să gestioneze totul cât mai bine și să iasă fără pagube.

Taurii sunt neînțeleși

Finalul de septembrie vine cu multe provocări pentru Tauri. Aceștia au senzația că nimeni nu îi mai înțelege. Se simt abandonați, singuri și riscă să devină ursuzi. În ultima perioadă au alergat în toate părțile și pare că oricât ar încerca nu reușesc să facă nimic bine. Este clar că nu este perioada lor și ar trebui să nu mai încerce să schimbe ceva.

Taurii trebuie să tragă puțin frâna de mână și să ia o pauză de la tot. Au nevoie de câteva zile de relaxare și de un restart. Dacă se vor opri puțin vor înțelege că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât cred ei și vor vedea totul mult mai clar.

Cele trei zodii care vor avea un sfârșit de lună dificil. Cine sunt ghinioniștii zodiacului
Social media

Fecioarele sunt în conflict

Sfârșitul de lună vine cu multe conflicte pentru Fecioare. Nativii tind să fie foarte irascibil și au dezvoltat pasiunea de a se certa cu orice îndrăznește să îi contrazică. Astfel, vor reuși să îi îndepărteze pe tot cei dragi și în scurt timp se vor trezi singuri. Paharul s-a umplut pentru cei din jurul lor și nu îi vor mai ierta.

Fecioarele trebuie să lase garda jos și să accepte că și altcineva poate avea dreptate. Dacă își revizuiesc atitudinea și îi ascultă și pe ceilalți, vor primi sfaturi utile, care le vor rezolva problemele.

Balanțele sunt apatice

Sfârșitul de lună îi prinde pe nativi cu bateriile descărcate, apatici și fără chef de viață. Balanțele tind să se închidă în ele și să își facă tot felul de gânduri negre. S-au epuizat, li se pare că sunt copleșite de probleme și nu mai văd nicio scăpare. Totul le pare negru, nimic nu îi mulțumește, iar fizic se simt extenuați.

Este momentul să pună totul pe pauză și să se gândească puțin și la propria persoană. Au nevoie de o escapadă, de câteva zile departe de tot și de toată lumea. Nativilor nu le-ar strica o aventură care să îi anime și să îi scoată din stare.