Andreea Mantea este o mămică singură, fiul ei David este centrul universului pentru ea.

Bruneta petrece mult timp alături de cel mic și au creat o relație foarte apropiată. Aceasta deja se gândește la momentul în care David va pleca de acasă și o să fie sub „tutela” altei femei. Vedeta nu privește cu ochi buni momentul și nu se vede o soacră prea bună.

Andreea Mantea și-a crescut sigură băiețelul, fapt ce i-a făcut pe cei doi să fie foarte apropiați. Așa că vedeta se gândește cu groază la momentul în care David va pleca de acasă sau la acela în care va asculta de o altă femeie. Cu toate acestea, Andreea Mantea este conștientă că va trebui să îl lase liber, însă speră că va găsi o femei potrivită pentru el. Vedeta își dorește ca David să nu fie constrâns și să își aleagă o soție cu suflet bun.

„Nu știu, o să iau probabil foarte multe calmante, o să încerc să fiu zen (n.r. când David se va căsători). Da, cred că ar trebui să încerc acum mai serios să meditez și să caut niște calmante care să nu-mi facă rău. O să mă apuc de pe acum să mă documentez. Nu cred că o să fiu bine.

Vezi tu, eu l-am crescut pe el într-o libertate fantastică și mi-e teamă ca nu cumva să… Nu știu, depinde de el. Să nu fie influențat, să nu fie nefericit la urma urmei. Nu contează frumusețea ei fizică. Mă interesează să fie un om frumos pe interior. Dacă ei se iubesc nici nu mai contează care, cum, cum este și cine, ce face.” a declarat Andreea Mantea, potrivit WOWbiz.ro.

Andreea Mantea o soacră rea? Cum se pregătește vedeta pentru momentul în care fiul ei va pleca la o altă femeie
Instagram

Andreea Mantea, o mămică „old fashion”

Andreea Mantea este o mămică „old fashion” și nu a plecat ureche la noile metode de parenting. Vedeta l-a crescut pe micuțul David așa cum a fost și ea crescută, după „școala veche”. Este o mămică bună, dar și dură atunci când este cazul și a încercat să facă din fiul ei un băiețele prefect.

Aceasta l-a crescut pe David așa cum a considerat mai bine, fără să citească lucrări de specialitate și fără să fie sfătuită de nimeni. Chiar daca a făcut totul de una singură, Andreea Mantea nu se plânge și consideră ca rezultatele vorbesc de la sine.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele

Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împingă? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic. Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum. Cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura.”, a declara Andreea Mantea.