Patriziei Paglieri și fiul său Francesco fac echipă bună de ani de zile.

Cei doi au dezvoltat o relație aparte, iar tânărul nu a simțit niciodată lipsa tatălui. Acum, Francesco nici nu vrea să audă de cel care îi este părinte și nu a încercat să ia legătura cu el. Care sunt motivele pentru care tânărul refuză orice contact cu tatăl său?

Pe vreme când Francesco împlinea numai un an, Patrizia rămânea o mamă singură. Tatăl tânărului i-a părăsit, iar Francesco avea să nu îl mai vadă niciodată. Până la vârsta de 14 ani, fiul Patrizie a știut că tatăl său a decedat, iar abia apoi a aflat adevărul. Chiar și așa, Francesco nu s-a arăta prea interesat de tatăl său natural. Tânărul s-a simțit abandonat, a auzit numai lucruri negative despre bărbat, așa că a decis să nu îl caute niciodată.

„Nu, nu m-a căutat, nici eu nu l-am căutat, după ce am auzit anumite povești. Să zicem despre el că nu era cea mai bună persoană. Dar sincer nu am avut nevoie să îl caut. Cred că e mai rău să îți pierzi un tată în momentul în care știi că a fost un tată bun și a avut un accident. Sau lucruri de genul.

Dar când știi că efectiv persoana respectivă nu a vrut să te cunoască, nu ai nici tu o dorință. Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău. Nu vrea să aibă de-a face cu mine. Eu mereu zic că tată nu e cel care te face, e cel care te crește.”, a declarat Francesco.

Fiul Patriziei Paglieri nu vrea să audă de tatăl său. Care este motivul pentru care Francesco nu și-a căutat părintele
Social media

Francesco păstrează legătura cu frații vitregi

Chiar dacă nu își dorește o relație cu tatăl său biologic, Francesco nu s-a putut abține și totuși a vrut să afle cum arată acesta. În urmă cu doar câțiva ani l-a căutat pe rețelele sociale și a văzut cum arată cel care ar fi trebuit să fie lângă el.

Deși cu tatăl lui nu vorbește, Francesco și-a cunoscut totuși frații vitregi. Acesta s-a întâlnit cu ei și a rămas impresionat.

„L-am văzut acum câțiva ani pe Facebook. L-am căutat după numele de familie și am găsit o poză cu el. Acum cred că e trecut bine de 60 de ani. Știu că mai am doi frați vitregi, care sunt în Italia. Am mai ținut legătura cu ei, sunt oameni super. Eu nu știam de existența acestor frați vitregi până acum 6-7 ani. Ne-am întâlnit acum câțiva ani la Milano.”, a mai spus Francesco.