Reclamă

Iulia Albu este o mamă dedicată fiicei sale, Mikaela. Adolescenta în vârstă de 12 ani merge la școală, iar designerul vestimentar nu vrea să-și pună amprenta asupra viitoarei sale cariere. Ea are principii bine stabilite și își dorește să le transmită și acesteia.

Iulia Albu are câteva reguli pentru Mikaela, pe care, adolescenta trebuie să le respecte. Cele două au o relație bună, mai ales că de aproape un deceniu, micuța și-a petrecut mai mult timp cu aceasta decât cu tatăl ei, Mihai Albu.

Designerul vestimentar a mărturisit în cadrul unui podcast că nu își va ghida fiica către un drum prestabilit. Iulia Albu îi dă „mână liberă” Mikaelei să aleagă ce meseria își da dori și să meargă pe drumul ales de ea. Totuși, mama are un singur sfat, anume ca ea să fie fericită cu alegerile pe care le face.

@amb59q #foryou #fyp #fypシ #iuliaalbu #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ Einaudi: Experience – Ludovico Einaudi & Daniel Hope & I Virtuosi Italiani

„Să știi că eu nu sunt genul acela de părinte care prefigurează viitorul copilului. Niciodată nu mi-au plăcut părinții ăștia care văd ei pentru copilul lor, să fie avocat, să fie doctor, preot, meseriile astea care merg și în vreme de război și de criză și de orice. Eu vreau doar să fie fericită și dă facă ceva care să o facă împlinită, că-i lase timp să trăiască și să facă exact ceea ce își va alege ea.”

Iulia Albu este un părinte strict în ceea ce privește educația

Iulia Albu a recunoscut că este o mamă strictă în ceea ce privește educația. Ea are grijă în ceea ce privește alimentația, somnul, cât și folosirea smartphone-ului. Și ținutele sunt luate la control de către designerul vestimentar.

Pentru școală, mereu mizează pe ținute cât mai simple și să nu iasă în evidență. În timpul liber, o lasă să poarte cele mai excentrice ținute, fiindcă nu are de-a face cu nicio instituție de învățământ.

„Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de «bal» pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa.”, a spus Iulia Albu într-un interviu pentru VIVA!


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro