Reclamă

Denisa Filcea este într-un scandal uriaș cu fotografa ucraineană. Cele două au versiuni diferite ale evenimentelor întâmplate și, niciuna nu își recunoaște vina. Fosta Miss Planet se teme pentru ea, mai ales că aceasta știe unde locuiește.

Denisa Filcea nu a încheiat războiul cu fotografa de origine ucraineană. Influencerita o acuză pe aceasta că i-a cerut mai mulți bani decât ceea ce prevăzuse în contract. Se pare că poza cu micuța Eva au ajuns în spațiul online, iar părinții nu își doreau acest lucru.

Soția lui Flick a rămas și fără contul său de Instagram și consideră că de vină este femeia pe care doar a vrut să o ajute. Aici ea avea o comunitate numeroase, unde comunica în mod frecvent cu urmăritorii ei.  Denisa Filcea crede că s-au apelat la hackeri pentru a-i închide contul și să nu mai poată spune totul.

„Am contul de Instagram închis pentru că ea mi-a blocat contul. A apelat, nu știu, la hackeri, nu știu la cine și mi-a suspendat contul pe motiv că prestația mea din online nu urmărește criteriile comunității.

Eu n-am postat nimic, n-am făcut nimic, eu nici măcar nu m-am apărat pe contul meu de Instagram după ce ea a făcut postarea.

Eu n-am zis nimic, n-am făcut nimic, doar am șters niște comentarii de la oameni care au văzut doar partea ei de poveste și dintr-o dată mi-a fost suspendat contul de Instagram.”, a spus Denisa Filcea într-un interviu detaliat pentru Cancan.

Social media

Denisa Filcea crede că totul a fost premeditat

Denisa Filcea nu se lasă mai prejos în acuzații și consideră că totul a fost premeditat. Ea a ajutat-o foarte mult, mai ales într-o astfel de perioadă și i-a găsit multe contracte de colaborare. Ba mai mult, a luat-o și la evenimente mondene pentru a se face cunoscută în domeniu.

„Eu cred cu tărie și dacă greșesc, nu știu, îmi cer scuze, dar cred cu tărie că totul a fost premeditat. Ea a ajuns la mine prin intermediul unei cunoștințe – a unei cunoștințe – a unei prietene de-ale mele, a venit către noi, cumva așa cu capul plecat, să o ajutăm, să o promovăm, că are nevoie.

A profitat de situația tragică care se întâmplă la nivel mondial, noi bineînțeles am fost cu sufletul deschis și am fost de acord să o ajut, vreau să menționez faptul că eu nu am avut nevoie de ajutorul ei. (…), mai spus Denisa pentru sursa menționată anterior.

Denisa Filcea: „Nu am nicio poză bună”

Pozele făcute la botezul Evei nu au fost prelucrate deloc, fiind de o calitate foarte slabă. Astfel că după cele întâmplate, soția lui Flick a ales să vorbească și să spună tot adevărul, din punctul ei de vedere.

Cred că ea a premeditat totul, de aceea se folosește de numele și imaginea soțului meu, care nu are ce căuta în situația asta. Cred că se ajungea, totuși, la un scandal sau la un război așa cum l-a numit ea deoarece fotografiile pe care mi le-a trimis ea sunt sub orice critică.

Ea a venit la eveniment cu un aparat foto fără obiective, fără bliț, fără trepied, fără nimic și pozele sunt extraordinar de întunecate. Nu se vede nimic, nu îți dai seama de nimic, nu am nicio poză bună.”, a mai adăugat soția lui Flick.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro