Reclamă

În prezent sunt o mulțime de măsuri pe masa Guvernului care prevăd creșterea pensiilor. De asemenea, există foarte multe dezbateri în acest sens. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a vorbit despre acest subiect important în societate. 

Rareș Bogdan a declarat că atât partidul din care face parte, cât și PSD-ul, își doresc ca pensiile românilor să fie majorate. Aceasta ar putea fi o veste extraordinară pentru români, ținând cont de situația grea financiară în care ne aflăm. Rareș Bogdan a explicat că pentru a se întâmpla acest lucru, este nevoie de ambiție. 

Rareș Bogdan: Există dorință!

„Din momentul ăsta există dorinţă; există dorinţă din partea PNL, există dorinţă din partea PSD. Mai trebuie să existe şi putinţă, în afară de dorinţă. Dorinţa e mare. Putinţa, uneori, e în funcţie de rezultate, că nu suntem duşi cu trotineta să anunţăm lucruri care să nu aibă sustenabilitate. 

Politicianul spune că acest concurs dintre PNL și PSD nu își are rostul. Acesta a declarat că liberalii au fost echilibrați în această perioadă, raționali, rezervați și non-populiști. Chiar dacă din punct de vedere electoral au pierdut mult, liberalii nu au vrut să arunce vorba în vânt. 

Rareș Bogdan a dat cărțile pe față! Vor crește pensiile românilor? Atacuri indirecte către PSD

Rareș Bogdan a mai declarat că PNL a considerat că echilibrul și sinceritatea față de oameni sunt mult mai importante, în această perioadă de crize suprapuse, decât populismul care poate duce la derapaje. 

Rareș Bogdan: Citiți și niște cărți, nu doar cărți de joc

Liberalul a făcut o declarație dură, bătând apropo că anumiți politicieni trebuie să citească istoria anilor 30. Acesta i-a sfătuit pe politicieni să citească și niște cărți din bibliotecă, nu numai cărți de joc.  

„După asta o să înţeleagă spre ce poate duce un populism deşănţat, agresiv, cu o populaţie suprasaturată de informaţii dezastruoase”, sunt declarațiile făcute de Rareș Bogdan, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV. 


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro