Reclamă

Rona Hartner și Johny Romano fac echipă bună la emisiunea „Te cunosc de undeva.” Talentul și vocea îi recomandă de amândoi și asta e cel mai important. Totuși, pe ei îi leagă un lucru și, cu siguranță, nu-l vei ghici. 

Rona Hartner și Johny Romano au acceptat provocarea de a face echipă în cadrul show-ul de transformări „Te cunosc de undeva.” Aceștia au venit cu energie bună și reușesc să dea tot ce este mai bun din ei. O legătură este între cei doi și nu vorbim doar despre faptul că sunt colegi în industria muzicală.

Artistul a mărturisit că Rona Hartner îi este mătușă, dar într-un mod inedit. S-au întâlnit la repetiții și când a aflat că are 49 de ani, Johny i-a găsit imediat apelativul perfect. El i-a spus „tuși” și așa a rămas. Acum, ei sunt mătușă și nepot pentru emisiune și pentru chimia ce s-a format între ei doi.

În primul lor episod al emisiunii, Rona și Johny au trebuit să o interpreteze pe Amy Winehouse, unde au făcut un adevărat show. Piesa interpretată a fost Valerie (Live at the Brits 2008) și le-a plăcut maxim. Amândoi au intrat în personaj și totul a fost peste așteptări, chiar și pentru juriu.

Social media

Jurații au fost impresionați de prestația celor doi

Jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” au rămas fără cuvinte la prestația celor doi. Aurelian Temișan a recunoscut că îl urmărește din umbră pe Johny Romano și îi place ce face. Nici Ozana Barabancea nu a lăsat complimentele deoparte și l-a apreciat pe tânărul artist. Cât de timid a fost el a început, are un mare talent.

„Ați intrat cu dreptul. Johnny, ești un tip pe care, de aproape jumătate de an, te urmăresc, te stalkaresc, atât cât pot. În acest personaj ești foarte timp pentru că probabil este pentru prima oară în viața ta când te vezi într-o astfel de postură. La picioare semeni cu prima mea prietenă din generală, dar nu asta era important. V-ați armonizat.”, a spus Aurelian Temișan.

„Dacă tot aveți voce amândoi, e bine că o să cântați pe voci, cum ați și început. Foarte bine gândit aranjamentul vocal. Felicitări profesorilor voștri și ție, Johnny, pentru curaj. Timid, timid, dar ascunzi un mare talent înăuntru.”, a fost remarca Ozanei Barabancea.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro