Reclamă

Regina Elisabeta a II-a l-a cunoscut pe Vladimir Putin în urmă cu două decenii și părerea ei nu a fost deloc bună. Liderul de la Kremlin a avut parte de un accident bizar, iar monarhul a înțeles care îi sunt adevăratele intenții. 

În anul 2000 Vladimir Putin a efectuat o vizită în Londra în calitate de premier. Trei ani mai târziu, el s-a întâlnit cu Regina Elisabeta având funcția de președinte al Rusiei. Aici a avut loc un incident ciudat din care Majestatea sa a înțeles ce intenții are acesta.

Ce a făcut liderul de la Kremlin

De-a lungul anilor, liderul de la Kremlin s-a dovedit un adevărat iubitor al animalelor. În cele mai multe vizite oficiale, pentru ca relația să se consolideze, Vladimir Putin a primit animale de la conducătorii statelor. Se pare că un anumit câine nu l-a plăcut deloc și s-a văzut acest lucru.

Se poate considera un accident, cu adevărat, bizar. Câinele Ministrului de Interne, care era orb, David Blunkett a lătrat cât a putut de tare, devenind agresiv în momentul în care l-a văzut pe Vladimir Putin.

La auzul acestora, David Blunkett și-a cerut scuze pentru momentul stânjenitor de patrupedul său. Regele Elisabeta l-a liniștit și i-a spus că animalele au un instinct interesant.

„Câinii au un instinct interesant, nu-i aşa?”, a spus regina.

Peste un deceniu, în 2014, Casa Regală s-a depărat de Moscova după atrocitățile făcute în Ucraina. Anexarea Crimeei în mod ilegal a fost criticată de Marea Britanie, iar Regina a comparat Rusia cu regimul nazist.

Ce mesaj a transmis Kremlinul la aflarea veștii despre Regina Elisabeta

Purtătorul de cuvânt de la Kremlin a anunțat că Vladimir Putin nu va participa la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta. Președintele Rus nu este bine văzut în Occident după dezastrul provocat în Ucraina. Cele mai multe state nu își mai doresc o colaborare cu el, iar Marea Britanie nu face excepție.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în urmă cu două zile, pe 8 septembrie, iar anunțul a făcut înconjurul lumii. Liderul de la Kremlin a avut un discurs emoționant în care amintea de viața și domnia Majestății Sale.

„Cele mai importante evenimente din istoria recentă a Regatului Unit sunt indisolubil legate de numele Majestății Sale. Timp de multe decenii, Elisabeta a II-a s-a bucurat, pe bună dreptate, de dragostea și respectul supușilor ei, precum și de autoritate pe scena mondială. Vă doresc curaj și rezistență în fața acestei pierderi grele și ireparabile. Vă rugăm să transmiteți cuvintele de sinceră simpatie și sprijin membrilor familiei regale și întregului popor al Marii Britanii.”, a transmis Vladimir Putin.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro