Reclamă

Ana Maria Barnoschi este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Râsul ei colorat a adus-o în centrul atenției și se bucură pentru acest lucru. Ea are trăsături frumoase, dar și o talie de invidiat și, acum, înțelegem de la cine le-a moștenit. Iată cum arată mama sa, doamna Maria. 

Ana Maria Barnoschi are mereu apariții atent gândite și poate fura privirile oricui. Asistenta TV are trăsături frumoase și am aflat de la cine le moștenește. Dacă nu ai văzut-o niciodată pe masa ai, acum ai ocazia. Cele două seamănă ca două picături de apă.

Îmbrăcate elegant, cele două s-au fotografiat împreună la o masă. Doamna Maria poartă o cămașă albă și un sacou alb cu negru. Părul său blond este frumos aranjat, fiind tunsă scurt. Mama Ana Mariei Barnoschi este educatoare și foarte îndrăgită de copii. Face această meserie din plăcere, fiind un pedagog bun care să le ghideze primii pașii ai micuților în viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Maria Barnoschi (@ambarnoschi)

Ana Maria Barnoschi a moștenit râsul colorat chiar de la mama sa

Ana Maria Barnoschi este cunoscută în toată țara pentru râsul ei extrem de colorat. Asistenta de la „Roata Norocului” amuză pe toată lumea cu felul în care râde și mereu este în centrul atenției. Recunoaște că nu face nimic intenționat și chiar se credea că totul este o făcătură pentru a prinde la public.

„Cred că de la mama. Și ea are un râs puțin colorat. (..) Când a apărut emisiunea și când am început să râd acum 10 ani și ceva, la începuturile emisiunii, foarte mulți au crezut că este o bandă, că dă cineva play și eu doar imit. Auzisem atunci tot felul de chestii de genul. Când râd cu poftă și râd din tot sufletul, ies toate sunetele.” a declarat Ana Maria Barnoschi.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro