Reclamă

Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbizul românesc. Aceasta este mamă a șapte copii și găsesc fericirea în cele mai mici lucruri. Pe contul său de Instagram a postat un mesaj dedicat tuturor urmăritorilor săi, reușind să le ofere încă o speranță. 

Anca Serea are o viață aglomerată dar iubește ceea ce face. Rolul său de mamă, dar și de vedetă o solicită destul de mult, însă ea are rezolvarea perfectă. Soția lui Adrian Sînă le-a oferit fanilor săi un sfat foarte important de care să țină cont tot timpul.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că ea este mereu optimistă și își face mereu timp pentru micile plăceri ale vieții. Un zâmbet, o îmbrățișare, iubirea sau speranța sunt lucruri importante pentru Anca Serea. Dacă toți oamenii ar avea câteva minute în fiecare în care să conștientizeze cât de frumoasă este viața, totul ar fi mult mai bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„Fă-ți timp în fiecare zi să râzi, sa iubești, să speri și să crezi, fă-ți timp să vezi acea lumina frumoasă din viața fiecărui om și fii fericit! Pare un îndemn banal, dar cred ca ar trebui să ne păstrăm fiecare din noi o gândire optimistă față de lucrurile și oamenii care ne ies în cale. Dacă am privi mai des cu ochi buni ce se întâmplă în jur, dacă am încerca să vedem partea plină a paharului, vom reuși să ne facem bine și nouă înșine. In schimb, daca pornim cu gânduri negative, cu ranchiuna și supărare, nu doar că vom avea un parcurs îngreunat, dar îi vom influența și pe ceilalți, cel mai adesea pe cei dragi. Așadar, vă îmbrățișez si va doresc o zi cu gânduri senine si multe zâmbete!”, a scris Anca Serea pe Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro