Leo Dumitru a gătit sarmale pentru Adela Popescu
Aflată în jungla din Republica Dominicană, Adela Popescu l-a pus pe tiktoker să gătească sarmale. Deși recunoaște că este pentru prima dată când pregătește acest fel de mâncare, fanii nu au fost dezamăgiți de rezultat. Din contră.
Dacă te numeri printre mai puțin pricepuți în bucătărie, dar vrei să te bucuri de gustul copilăriei, iată rețeta pe care a pregătit-o Leo Dumitru.
@leoodumitru Ep. 1 din #hailamasa – Astazi gatim sarmale pentru @adela_popescu3 ♬ original sound – Leoo Dumitru
Pentru început, se călește ceapa cu orezul. Într-un alt vas, se amestecă carnea cu condimentele preferate, peste care se pune ceapa călită și orezul. Ulterior, se împachetează, se taie varza murată care se pune pe oală.
Ulterior, se pun și sarmalele, iar Leo Dumitru a adăugat și câteva bucăți de afumătură. Mai apoi se pun și foile de dafin, cimbru, varză, sucul de roșii cu apă și se lasă la fiert.
Și cum preparatul tradițional trebuie să fie complet, tiktokerul a făcut și mămăligă, iar lângă sarmale s-a regăsit și nelipsitul ardei roșu iute și smântână.