Reclamă

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste și mereu primește mesaje de la fani. O parte dintre ele sunt de apreciere în timp ce unele sunt de-a dreptul hilare. Un astfel de mesaj a fost postat de cântăreața și a stârnit amuzamentul tuturor. 

Irina Rimes se bucură de mult succes în carieră, dar nici pe rețelele de socializare nu stă rău. Artista are o comunitate mare de fani care îi sunt mereu aproape și o susțin pe aceasta. Ea le arată zilnic momente din viața sa, iar eu sunt încântați.

Aceasta primește numeroase mesaje și comentarii de la fanii săi, iar unul dintre ele a fost hilar. Irina Rimes a postat comentariul unui domn care are o cerință singură. El își dorește să fie întreținut că nu vrea să muncească și s-a săturat să fie sărac.

Recunoaște că nu știe cu ce se ocupă artista, dar dacă este singură și mai are vreo prietenă, el nu va refuza acest lucru.

Instagram

„Irina, sunt în căutare de domnișoare care să mă întrețină că m-am săturat să fiu sărac și nici să muncesc nu vreau. Nu știu povestea ta, dar mă întrebam dacă ești singură și nu mai ai niște prietene.”

Irina Rimes a compus melodii pentru foștii ei iubiți

Irina Rimes a lansat o mulțime de hituri de când a intrat în industria muzicală. Artista a mărturisit că unele versuri au fost scrise ca amintiri ale fostelor sale relații. De doi ani ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar se cunoaște faptul că a avut câteva relații toxice, dar și o căsnicie care s-a destrămat. Mai multe persoane și-au dat seama că piesele sunt despre ele.

„Eu sunt bine deja de vreo doi ani, adică nu văd nicio problemă, scriu în continuare, scriu despre aceleași chestii, uneori îmi imaginez, uneori scriu din trecut, scriu din experiențele anterioare. Am piese o grămadă scrise de atunci, îmi ajung încă de trei albume pe viitor, deci nu cred că duc lipsă de așa ceva. Și, ce-i drept, acum scriu piese mai vesele!

Eu am avut și nevoia asta de a spune tot ce simt, pentru că eu am o comunicare foarte proastă cu oamenii în general, sunt destul de reținută în ceea ce privește comunicarea. Și atunci ceea ce nu pot să spun în față, cânt! Așa am făcut piesa „Nu știi tu să fii bărbat” și a mers, a funcționat, și-a atins exact scopul!”, a spus Irina Rimes pentru Cancan.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro